Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ή δίνετε στήριξη στον Πέτρο Τατούλη ή αλλιώς δεν κατεβαίνουμε (video)

- Advertisement -

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Πέτρου Τατούλη. Έδωσαν τελεσίγραφο στο κόμμα “H δίνετε στήριξη για περιφερειάρχη στον Πέτρο Τατούλη η αλλιώς δεν θα πάμε με κανέναν άλλον”…

Ενωμένη και δυνατή η «Νέα Πελοπόννησος» μαζί με τους πολίτες για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές του Μαΐου 2019.
«Είμαι απολύτως ικανοποιημένος και υπερήφανος για την αγέρωχη πολιτική στάση που κράτησαν τα εκλεγμένα μέλη της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» , στην σημερινή συνάντηση τους στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Δημοσίως τους συγχαίρω γιατί απέδειξαν ότι είναι απολύτως προσηλωμένοι στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί με τους πολίτες το 2014.
Όλοι μαζί, το σύνολο της παράταξης της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ»σε αρραγή σύνθεση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εκ νέου τη μάχη υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας το Μάιο του 2019.
Το μεγάλο έργο που επιτελούμε στην Πελοπόννησο και η συνεργασία μας με όλους τους θεσμούς είναι η μεγάλη μας παρακαταθήκη για μια μεγάλη νίκη  το 2019.
Μαζί με τους πολίτες προετοιμαζόμαστε για την Πελοπόννησο του αύριο με ελπίδα, με δημιουργία και με σκληρή δουλειά».

Στη συνάντηση με τον κ. Γαϊτάνη είχαν κληθεί οι αντιπεριφερειάρχες Πελοπίδας Καλλίρης (Κορινθίας), Ντία Τζανετέα (Λακωνίας), Ελένη Παναγιωτοπούλου (Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας), Αθανάσιος Γκίκας (Πρωτογενή Τομέα), Αντωνία Μπούζα (Ερευνας, Τεχνολογίας, Ενέργειας και Βιομηχανίας) και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αγγελος Χρονάς, Απόστολος Γκούνης (Μεσσηνίας), Αλέξης Αλεξόπουλος, Βασίλης Σιδέρης, Ιωάννης Σαρρής (Αργολίδας), Γιάννης Κατσίρης, Γιώργος Μπακούρης (Αρκαδίας), Ευριπίδης Γκιάτας, Αθανάσιος Πισιμίσης, Απόστολος Παπαφωτίου, Γιώργος Πετρίτσης (Κορινθίας), Ηλίας Κανελλάκης, Γιάννης Τζεφεράκος, Ιωάννης Μπουκουβάλας (Λακωνίας).

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασε ρε φιλε που στα 75 σου θα μας επιβαλλεις τον αρεστο σου! Ποτέ σας μην κατεβετε… υπηρετες του συστηματος! Δεν θα φαμε ξερετε απο τη στενοχωρια μας! ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ Κ ΑΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΑΣ! ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ Κ ΕΔΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ Κ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ…! Ή ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ…

  2. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ
    ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΟΜΑ
    ΞΕΚΑΒΑΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog