Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παύλος Παύλου: Tους παράτησε… και έφυγε..

- Advertisement -

Εμφανώς απογοητευμένος αλλά και εκνευρισμένος ήταν ο πρώην Δήμαρχος κ. Παύλος Παύλου με την έκβαση της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου..

Οι σύμβουλοι μιλούσαν αρκετή ώρα ο καθένας, άλλοι ζητούσαν να απαντήσουν επί προσωπικού, ο Ηλίας Κοφινάς που προέδρευε τοποθετήθηκε μιλώντας για πάνω από δέκα λεπτά, κάποιοι φώναζαν και διέκοπταν.
 Ο κ. Παύλου παραπονέθηκε πολλές φορές στον Πρόεδρο κ. Κοφινά για τη διαδικασία, αλλά εκείνος αδυνατούσε να επιβάλλει την τάξη

Κάποια στιγμή ο κ. Κοφινάς είχε έντονη αντιπαράθεση με τον κ. Ρουμελιώτη ο οποίος ζητούσε το λόγο επί προσωπικού. Αφού δεν  έδωσε το λόγο στον κ. Ρουμελιώτη άρχισε να μιλά ο ίδιος επί προσωπικού κατά του Δημάρχου προκαλώντας την αντίδραση του αντιδήμαρχου Σακελλαρίου. “Ποια είναι η θέση σας τώρα;; Είστε ο πρόεδρος.Διαχωρίστε τη θέση σας. Ελάτε κάτω να κάνετε τοποθέτηση”

Ο κ. Κοφινάς κατέβηκε από την έδρα αφήνοντας τη θέση του Προέδρου κενή και κάθισε στα έδρανα των συμβούλων για να μπορέσει να τοποθετηθεί.

Είχαν περάσει ήδη 3 ώρες (!!!) και συζητούσαν τα προ ημερήσιας διάταξης θέματα.

Ο κ. Παύλου σηκώθηκε μάλλον απογοητευμένος και αποχώρησε από το συμβούλιο, πριν καν ξεκινήσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. “Καληνύχτα σας κύριοι” είπε….

Στη συνέχεια αποχώρησαν οι κάμερες…

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΟΥΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ((ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ)) ΚΑΙ ΣΤΗΝ (ΓΥΝΑΙΚΑ) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ….

  2. Καλα έκανε και έφυγε, τσιρκο ειναι αυτο οχι δημοτικό συμβούλιο, ο καθενας το μακρύ και το κοντο του και για την παρτη τους,(!) λες και ο κόσμος θα τους ψηφίσει παλι

  3. ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ 10,47
    ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ?
    ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ?
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?

  4. 2:06 π.μ. Ακομη στο καζινο εισαι κολλημενος εσυ? Καλα, περιμενε τον νεο αγοραστη να φας με χρυσα κουταλια, να σε προωθησουν και στην θεση του Ρεμαντα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog