Google Analytics

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018

Success story της κρίσης το… σουβλάκι

Το 2007, λίγο πριν τη μεγάλη κρίση, ιδρύεται η Μέγας Γύρος, η οποία γιγαντώθηκε τα επόμενα χρόνια, καθώς η καταναλωτική νοοτροπία των πολιτών άλλαξε, με αποτέλεσμα η εν λόγω εταιρεία να γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη, αποτελώντας ένα από τα success stories της κρίσης...
Σήμερα, η Μέγα Γύρος, έχει καταστεί η μεγαλύτερη εταιρείας παραγωγής γύρου σε Ελλάδα και Ευρώπη και η μόνη εταιρεία στο είδος της που έχει δύο εργοστάσια, στον Ασπρόπυργο και στο Νιου Τζέρσεϊ της Αμερικής.

Παράγει ημερησίως 30 τόνους γύρο, 5 τόνους κρεατοσκευάσματα και πάνω από 10 τόνους σουβλάκι, ενώ το 2017 οι ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου αυξήθηκαν κατά 11%.

Η αγορά του κατεψυγμένου γύρου στην Ελλάδα ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ, με την εταιρεία να ελέγχει μερίδιο λίγο πάνω από το 25%, ενώ ο τζίρος του νωπού γύρου εκτιμάται στο 1 δισ. ευρώ.

 newsbeast.gr

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Σωστό, αλλά για άλλους τα success stories της κρίσης είναι 1) μπακαλιάρος, 2) σκορδαλιά !

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Σωστος ο 7.58

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ο μπάρμπα θολούρας έχει κολλήσει σε αυτό το φαί.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Και με sauce αμμωνιας

Αντρεας Λέκκας Ουαλλια είπε... Best Blogger Tips

Το sauce όλα τα λεφτά!!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ευχαριστω πολυ, 5'18 !

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger