Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης-ανεξαρτητοποίησης της Μαρίας Πρωτοπαππά

- Advertisement -

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή παραίτησης-ανεξαρτητοποίησης της κ. Μαρίας Πρωτοπαππά όπως αναγνώσθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. κ. Πέτρου Παναγιώτη
Επιβαιβεώνεται πλήρως το Loutrakiblog.gr που έγραψε πριν λίγες μέρες ότι η παραίτηση αυτή θα έρθει μετά το δικαστήριο του Ναυπλίου.

Η επιστολή

Ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης προέβη σε μία σειρά κατάπτυστων ενεργειών εναντίον μου.

Με απροκάλυπτες, αναιτιολόγητες, ασφυκτικές πιέσεις και αξιώσεις του, που κορυφώθηκαν στο Δημ. Συμβούλιο της 24ης Σεπτεμβρίου 2018, με την αρωγή του Δημ. Συμβούλου Μιχάλη (Μάικ) Θυμή, σε ρόλο αλαλάζοντα κλακαδόρου, επιχείρησε να ανακόψει το έργο μου ως δημοτικού συμβούλου και Αντιδημάρχου.
Το γεγονός αυτό, καθιστά πλέον αδύνατη την μεταξύ μας περαιτέρω συνεργασία, την προώθηση των ζητημάτων του Δήμου και των δημοτών, καθώς και την πολιτική με αυτόν συγκατοίκηση.

Προφανής αιτία των ενεργειών του, η συμμετοχή μου στις πολιτικές διεργασίες που συντελούνται στο πλαίσιο διεξαγωγής των προσεχών δημοτικών εκλογών, αναγνωρίζοντας τέτοιο δικαίωμα αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό του.


Ο Γ. Γκιώνης, δεν αντελήφθη, ότι ενεργώντας κατ’ αυτό τον τρόπο πως πήρε διαζύγιο με τον πολιτικό πολιτισμό και πως ασελγεί ξεδιάντροπα πάνω στις αρχές της πολιτικής ηθικής, του σεβασμού των φιλοδοξιών για προσφορά στα κοινά απ’ όπου κι αν αυτές προέρχονται, αλλά και στους κανόνες της δημοκρατίας.

Ο Γ. Γκιώνης αμετανόητος, θυμήθηκε τις πρακτικές της προηγούμενης θητείας του. Πρακτικές αποπομπής δημοτικών συμβούλων (Μιχάλης «Μάικ» Θυμής, Λάμπρος Παπαθεοδώρου). Αποπομπή που έφθασε ακόμη και μέχρι τον ιδρυτή της παράταξης του κ. Δημάρχου, αειμνήστου σήμερα Μιχάλη Δρίτσα.


Την ίδια τακτική εφάρμοσε και για την περίπτωσή μου, ως αμοιβή και αναγνώριση των υπηρεσιών μου προς το συνδυασμό που μετείχα και των προσπαθειών μου από τη θέση που κατείχα.

Τον πανικόβλητο και υπό απόδραση Δήμαρχο τον διαβεβαιώνω, ότι δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω στον πολιτικό του κατήφορο. Θα τον αφήσω να βυθίζεται στο τέλμα της αγνωμοσύνης, της φαιδρότητας και της πολιτική του αναξιοπιστίας, παραδίδοντάς τον στην κρίση των συνδημοτών μας.

Παραιτούμενη από τη θέση της Αντιδημάρχου, παραμένοντας στις τάξεις του δημοτικού συμβουλίου, ως ανεξάρτητη πλέον σύμβουλος, δηλώνω ότι τιμώντας την εντολή των συμπολιτών μας θα εξακολουθήσω με την ίδια αγωνιστική διάθεση και συνέπεια προς τις αρχές μου, να υπηρετώ και να υπερασπίζομαι το κοινό συμφέρον».

Κ. Πρόεδρε,

Αυτή η δήλωσή μου παρακαλώ να αναγνωστεί στο Δημ. Συμβούλιο από της παραλαβής της και να καταχωριστεί στα πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου.

Λουτράκι, 17/10/2018
Με τιμή

Μαρία Μιχ. Πρωτοπαππά

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Ο Γ. Γκιώνης αμετανόητος, θυμήθηκε τις πρακτικές της προηγούμενης θητείας του. "

    Δηλαδή αυτές τις πρακτικές που μετά επιβράβευσε η Πρωτόπαππα θέτοντας υποψηφιότητα μαζί του και μάλιστα δύο φορές!

    Α ρε η κωλοτουμπα και ο σανος πάνε συννεφο

  2. Προσπαθεις να το σωσεις Μαρια, αλλα το κανεις χειροτερα.
    Σε κατασταση πανικου προσπαθεις να δικαιολογησεις το λαθος σου, να παραμενεις α/α… Η κατακραυγη, ευτυχως σε ξυπνησε κ εδωσες εστω κ καθυστερημενα την παραιτηση σου.
    Το γεγονος ομως, οτι αναφαιρεσε στο παρελθον χρησιμοποιοντας ακομα κ ονοματα ανθρωπως που δε βρισκονται σημερα στη ζωη, δειχνει την αλλη πλευρα του χαρακτηρα σου, που δυστυχως για εσενα, αλλα ευτυχως για εμας ξεπεταγεται μεσα απο την αλαζονεια που σε διακατεχει.
    8 χρονια στην ιδια παραταξη με τον Γ. Γκιωνη, τωρα σου ξυνισε?
    Λειαν συντομως μιας κ ο χρονος περναει γρηγορα θα καταλαβεις ποσο λιγη εισαι κ ποσο κακους συμβουλατορες εχεις στο πλαϊ σου.
    Ο κοσμος Μαρια, βλεπει, ακουει, κρινει…. κ εκτελει.
    καλη σου τυχη.

  3. Ο πολιτικός πολιτισμός που ευαγγελίζεται Μαριώ ξεκινάει από την αξιοπρέπεια πολιτική και προσωπική λέξη μάλλον ξεχασμένη σε κάποιο ντουλάπι προ πολλού από εσένα αλλά και το θάρρος του να είσαι παρών όχι στέλνοντας μια επιστολή μόνη μικραινεις το πολιτικό σου προφίλ

  4. Και όσο αφορά τον ΜΑΙΚ που ανέφερες Μαρίτσα είχε το θάρρος και στα είπε κατάμουτρα και όχι δια επιστολής όπως εσύ που ελάχιστη να κρίνεις τον ΜΑΙΚ που προσφέρει ανιδιοτελως τόσα χρόνια από πολλά μετερίζια ενώ εσύ πάντα έμμισθη και χωρίς καν έργο ούτε παρεμβάσεις

  5. ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΕΛΑΣ.ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!! ΕΛΕΟΣ.
    ΥΓ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΞΕΧΑΣΤΕΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.
    Γ ΘΩΔΗ

  6. ΔΥΣΤΣΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 -15 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ … ΤΙΠΟΤΑ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΠΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ….

  7. Σωστός ο φίλος 150. Και εγώ αυτό τους λέω συνέχεια ότι ο Μάικ δεν μασαει πότε τα λόγια του. Μακαρι να ειχαμε καμιά δεκαριά σαν τον Μαικ για να μπαίνουν στο μάτι σε κάτι σχολιαστές σαν τον245 που το έχει ξαναγράψει αυτό το σχόλιο για το "σάντουιτς"!Δώσε πόνο Μάικ! ☆☆☆☆

  8. ας μην ηταν τα μεγαλοσογια κ οι παππουδες και τα λεγαμε …
    Η κοινωνια ξυπναει σιγα σιγα.4-5 ατομα υπερεκτιμημενα απλα κ μονο γ τις ψηφους που φερνουν .

  9. Ρε παιδιά εσείς που υποστηρίζετε έτσι το ΓΚΙΩΝΗ είστε βιτσιόζοι? Σας αρέσει που μετά τις 7 το βράδυ κατεβαίνουν οι λύκοι από το βουνό; απλή λογική… Τι να πω… Άξιοι της μοίρας μας!!!

  10. Εσύ δεν πρόκειται να τον ακολουθήσεις στον κατήφορό του γιατί έχεις πολιτική αξιοπιστία? Ποιός σε ονομάτισε πολιτικώς αξιόπιστη? Αυτοαποκαλείσαι? Πλανάσαι πλάνην οικτράν κυρία τέως αντιδήμαρχε.

  11. πολιτικος κατηφορος με μια επιστολη για γελια.
    μουτρα να πας να τη διαβαεις μονη σου την παραιτηση σου δεν ειχες ε;
    το καβαλησες το καλαμι μαριωωω

  12. Όλοι εσείς επικριτές του τόπου αυτού και γνώστες των παντων…ήθελα να ξερω τι τροφή κ αναζωογόνηση παίρνετε με το να κάθεστε να σχολιάζετε ποιος έφυγε και γιατί..αν έστω κ λίγο γνωρίζατε ότι το καλό για τον τόπο μας δεν είναι το φτυάρι αλλά ο αγώνας και η θέληση κάποιων να κάνουν κάτι για αυτό τον τόπο θα το βουλωνατε…ειμαι ενας νεος Του τοπου αυτου που θέλει να δει κάτι καινούριο..Κ κανενός υποστηρικτής!!.θελω απλά να δω τον τόπο μου να ασφυκτιά από ζωή.. Να μη πεθαίνει..Να μην είναι γεροντουπολη…Να δω κάτι έστω να γινεται χωρίς να υπαρχει το κράξιμο κ το φτυάρι από "τιμια"ανθρωπακια-πολίτες που γνωρίζουν τα πάντα και στην τελική τιποτα.αλλα ξέρω…κάποιος γνώστης θα βρεθεί να κατινιασει πάλι…ξυπνήστε ρε!ευχηθείτε σε ένα καλύτερο Λουτράκι Όχι σε ξεκατινιασματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.ο καθένας μπορεί να πράξει όπως θέλει!σταματήστε να κατηγορείτε κ κοιτάξτε την καμπούρα Σας!καληνύχτα Λουτράκι! Μαρία Καλό και τίμιο αγώνα!Όχι σαν τους προηγούμενους που πέρασαν….

  13. Εγώ από ότι κατάλαβα με όλα τα σχόλια έως εδώ…
    Έχουν βγει εκατέρωθεν τα παπαγαλάκια και κράζουν…!
    Χωρίς να τεκμηριώνουν τα λεγόμενά τους..
    Κρίμα πάμε πίσω…!!

  14. Τίμιος αγώνας από την Μαρία αγαπητή 12.40? (Και το αγαπητή φρονώ πως αντιλαμβάνεσαι γιατί το έγραψα.) Ξέχασες που η Μαρία πλήρωνε υπέρογγα ποσά για παλαιά άρματα αποκρεών από την Πάτρα την στιγμή που αποκαλύφθηκε πως τα παλαιά άρματα διανέμοντο δωρεάν? Που πήγαν λοιπόν αυτά τα λεφτά???? Ερώτηση κάνω. Εκτός κι αν εννοείς πως από δω και πέρα θα κάνει τίμιο αγώνα.

  15. Αυτό το "γεροντουπολη"φίλε-φίλη 1240 το ακούω από μικρό παιδάκι.όπως λες στο σχόλιο σου είσαι ένας νέος του τόπου μας και αγαπάς και "πονάς"το Λουτράκι!Και μετά μας λες ότι μπορεί η κυρία Πρωτοπαππα να το σώσει(το Λουτράκι)!Εδώ δεν μπόρεσαν προσωπικότητες και Δημαρχοι με τις πλάτες των μεγάλων κομμάτων(Πάσοκ ΝΔ )να κάνουν κάτι και θα κάνει η κυρία Μαρία?Και εγώ ήμουν νέος και σε "εποχαρες" στο Λουτράκι φίλε μου.όπως και να το κάνουμε το λουτρακι ούτε Μύκονος ούτε Λαγανας θα γίνει και ούτε θέλουμε να γινει.μπορεί όμως να γίνει ποιο "ΠΟΙΟΤΙΚΟ"με όπως ο καθένας μας που αγαπάει το Λουτράκι ΜΑΣ το καταλαβαίνει η το έυχετε!!Καλή σου μέρα νεαρέ και με ευχαριστεί έστω και αν δεν συμφωνούν οι απόψεις μας ότι "ασχολείσαι"με τον τόπο σου και δεν είσαι αραχτός στο SaX και το Corrale και να κάνεις Σελφι!!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog