Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αντιδημάρχου κ. Σάκη Παπαθανασίου (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του νέου Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού. κ. Σάκη Παπαθανασίου..

Ο κ. Παπαθανασίου απηύθυνε πρόκληση σε όλους τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και σωματείων του δήμου, που έχουν αθλητική, πολιτιστική, εκπαιδευτική δραστηριότητα, να συνδράμουν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Η συνάντηση έγινε σήμερα το πρωί στις 11, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις και ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Οι εκπρόσωποι έδειξαν πρόθυμοι να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν ώστε οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις να έχουν επιτυχία με σκοπό να προσελκύσουν επισκέπτες αλλά και οι ντόπιοι, μικροί μεγάλοι να χαρούν τις γιορτές στο δήμο μας.
Ηδη έχουν συναποφασισθεί :
15-30 Δεκεμβρίου, το Σπίτι του Αη Βασίλη θα περιμένει μικρούς και μεγάλους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου με διάφορα δρώμενα. 
Στις 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος πλέον ¨Ενας δρόμος Χριστούγεννα” με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου,του Συλλόγου Επισιτιστών ‘Ο Ξένιος Ζευς”, του Συλλόγου Καλλιθέας Λουτρακίου, του Σ.Ε.Ο. , των Φίλων Ελληνορωσικής Φιλίας,του Ορειβατικού Λουτρακίου,του Λυκείου και Γυμνασίου Λουτρακίου, της Σχολής Χορού Χατζηαθανασίου, της Φιλαρμονικής και  διάφορων ‘αλλων φορέων, συλλόγων και αθλητικών σωματείων όπως ο Ποσειδώνας και ο ΑΟ Λουτράκι με πολλά happenings , events, χορευτικά και θεατρικά δρώμενα !
Θα μοιρασθούν επίσης με κληρώσεις πολύ ωραία δώρα από το Σύλλογο “Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ”, την εταιρεία SPORTCAMP, την Ενωση Ξενοδόχων και τα Τουριστικά Γραφεία,τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σύλλογο της Καλλιθέας Λουτρακίου !
Στις 6 το απόγευμα της ίδιας μέρας , στην κεντρική πλατεία Λουτρακίου, θα ακολουθήσει συναυλία Το συγκρότημα θα αποφασισθεί αύριο !
Επίσης έχει προγραμματισθεί η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο
Από επροσώπους του  L.t.O ανακοινώθηκε  η  διαφημιστική καμπάνια “Χριστούγεννα στο Λουτράκι” σε ραδιόφωνα της Αθήνας και καμπάνια στα social media για την Κορινθία και Αττική επίσης
Θα δοθεί δε,αναλυτικό πρόγραμμα από το Δήμο για τις εκδηλώσεις όλων των ημερών, σε όλο το Δήμο!
X@r@

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την είπες την εξυπνάδα σου 430!ο Σάκης είναι σοβαρό παιδί!μην τον συγκρινεις με τους προηγουμενους "αντί"!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog