Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συνέντευξη Τύπου για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

 Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος κ.Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαθανασίου Αθανάσιος, με θέμα τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις …

Παρών ήταν και ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου κ. Μαυρόπουλος Πελοπίδας.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης είπε ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να υπάρχει το χριστουγεννιάτικο κλίμα σε όλο το δήμο. Δεκάδες εθελοντές και χορηγοί συμμετέχουν, καθώς και φορείς, σύλλογοι, τους οποίους ευχαρίστησε όλους αλλά και τον καθένα ξεχωριστά για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους. Παρά τα προβλήματα που βιώνει ο καθένας, είπε ο κ. Δήμαρχος, εμείς προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο στον κόσμο. Κάλεσε τους δημότες  και τους επισκέπτες να χαρούν τις εκδηλώσεις και ευχήθηκε χρόνια πολλά, ειρηνικά με αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαθανασίου είπε ότι σαν δήμος προσπαθούν να δημιουργήσουν μια χαρούμενη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα από την μια άκρη του δήμου ώς την άλλη. Τα χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης και προσφοράς, και αυτό φάνηκε από την αρχή, την πρώτη μέρα συνάντησης με τους φορείς και τους συλλόγους οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και να συμμετέχουν.Τους ευχαρίστησε όλους από καρδιάς και αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα τονίζοντας τα σημεία που μπορεί κάποιος να βρεί το έντυπο.

Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις θα στηριχθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και θα ενισχυσθεί από τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς που θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου. Σε δύο σημεία (στο ΚΕΠ και στη δημοτική βιβλιοθήκη θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για το σκοπό αυτό  από τις 15-30 Δεκεμβρίου  ), τόνισε ο κ. Παπαθανασίου, καλώντας όλους να στηρίξουν ειδικά αυτή τη προσπάθεια.

Ο LTO έχει αναλάβει τη διαφημιστική καμπάνια σε ραδιόφωνα των Αθηνών  και άλλα μέσα (ΜΜΕ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ)

Ο κ. Μαυρόπουλος (αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής του Δήνου) μίλησε για τις εκδηλώσεις στην δημοτική βιβλιοθήκη και το “Σπίτι του Αι Βασίλη” που για πρώτη φορά θα γίνει φέτος και θα υπάρχει ένα ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων με σκοπό να γίνει πόλος τουριστικής έλξης και να δοθεί μια διαφορετική γιορτινή νότα στην πόλη μας.

Εισιτήρια για την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της φιλαρμονικής, με μουσική από τη Βιέννη, προπωλούνται καθώς επίσης θα [ραγματοποιηθεί αρχές του χρόνου και ένα αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας. Η τελετή έναρξης στο σπίτι του Αι Βασίλη θα γίνει αύριο στις 6.30 μμ

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδες αυτά τα λουλούδια τον κρύβουν τον Σάκη!!Όλα εγώ θα τα παρατηρώ!Καλά να περάσετε και να βγείτε και έξω και να πάρετε και τα δώρα σας από τα μαγαζιά γενικά τα γυρίζει το χρήμα!πέντε πάνω πέντε κάτω δεν χάθηκε ο κόσμος όλοι θα κάνετε τα κουμαντα σας να περάσετε εσείς και οι οικογένειες σας Καλές γιορτές. Και να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη από το υστέρημά σας με το κοινωνικό παντοπωλείο την εκλησια κλπ. Να είστε μονιασμενοι και θα τις βρητε τις λυσεις στα προβλήματα. Με το να τρώγομαστε και να μας φταίνε ολα δεν κάνουμε τίποτα.Καλησπέρα σας! ☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog