Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι : Υπερθέαμα και άκρως χριστουγεννιάτικη η τελετή έναρξης στο “Σπίτι του Αι Βασίλη”

- Advertisement -
Μαγική ήταν η τελετή έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη δημοτική βιβλιοθήκη Λουτρακίου, η οποία μεταμορφώθηκε στο σπίτι του Άι Βασίλη με συνεργασία του Δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. και του Συλλόγου ” Φίλοι της Μουσικής”

Παρά το ψιλόβροχο πολύς κόσμος παραβρέθηκε στην πανέμορφα στολισμένη και φωταγωγημένη Δημοτική Βιβλιοθήκη.Υπό τους ήχους  της μουσικής του συγκροτήματος του Βασίλη Πιερρακέα, Χρήστου Ζερβού, Χρήστου Παπαγεωργίου και Μπολοβίνη έγινε το καλωσόρισμα !
Μικροί και μεγάλοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη παιδική χορωδία και τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου.
Η φιλαρμονική ορχήστρα για μια ακόμα φορά μάγεψε με τους ήχους της .Ο κόσμος χειροκροτούσε θερμά, ενώ τα μικρά παιδιά έπαιζαν και φωτογραφίζονταν με τον Αγιο Βασίλη, με τα “ζωάκια” που κυκλοφορούσαν στον κήπο του κτιρίου, ενώ όλοι μπορούσαν να απολαύσουν εδέσματα και ζαχαρωτά στα σπιτάκια που έχουν στηθεί στον περίβολο.
Face painting και διάφορα άλλα έδωσαν πολλά χαμόγελα στα μικρά παιδιά που φαίνονταν να χαίρονται ιδιαίτερα τη γιορτή.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαθανασίου καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της γιορτής αλλά και όλων των εκδηλώσεων που θα γίνουν στο δήμο με τη συμμετοχή και την προσφορά συλλόγων, φορέων και εθελοντών.
Ζήτησε να ενισχυθεί η προσπάθεια για συγκεντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο, ώστε και οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη να περάσουν όμορφα χριστούγεννα.
Ο δήμαρχος κ. Γκιώνης ευχαρίστησε με τη σειρά του όσους συμμετέχουν και βοηθούν στις εκδηλώσεις και ευχήθηκε καλά χριστούγεννα σε όλους.
Πυροτεχνήματα άναψαν στο τέλος κάνοντας αυτή γιορτή πιο λαμπρή!
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου καθώς και πλάνα από τη λαμπερή γιορτή 

ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ-ΦΩΤΟ ΧΑΡΑ

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά βρε Σάκη είχες Άγιο Βασίλη έτοιμο και βάλατε άλλον?!Μια χαρά φαίνονται όλα στις φωτογραφίες και ο φίλος μου ο Βασιλακης με την Κίτρινη κιθάρα και ο Δήμαρχος αντιδημαρχος και όλοι οι άλλοι "αντι"!Είπαμε να περάσετε ευχάριστα μονιασμενοι και λιγότερη γκρίνια!☆☆☆☆

  2. Φοβερό υπερθέαμα.. Η διαφήμιση που είναι;Δεν είδα κανένα Κόρινθιο να έρχεται προς Λουτράκι. Ενώ όλοι οι Λουτράκιωτες πάνε στην Κόρινθο.Μωρε μας κοροιδευετε;;

  3. Μονο για τετοια ειναι ο δημαρχος.οι εργαζομενοι στο ομως δεν θα κανουν γιορτες.να του θυμισουμε οτι κοντευουν 3 μηνες απληρωτοι.για να ξερει αν ξαναρωτηθει στο δημοτικο συμβουλιο γιατι στο τελευταιο δεν θυμοταν καλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog