Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο εφιάλτης μιας 30χρονης που πήγε να βρει τον έρωτα της ζωής της και κατέληξε «σκλάβα του σεξ»

- Advertisement -
Το όνειρο μίας νεαρής Αυστραλής εξελίχθηκε σε… εφιάλτη, όταν μετακόμισε στο Πακιστάν για τον άνδρα που αγαπούσε, ώστε να περάσουν μαζί την υπέροχη ζωή που της είχε υποσχεθεί. Τελικά, κατέληξε να ζει φυλακισμένη επί ολόκληρους μήνες και να υποβάλλεται κάθε μέρα σε ξυλοδαρμούς και βιασμούς…

Η 30χρονη Λάρα Χολ αποκάλυψε όλα όσα έζησε στη Daily Mail, εξηγώντας πώς κατέληξε να ζει ως «σκλάβα του σεξ» επειδή πίστεψε στα λόγια του Σατζάντ, ο οποίος της είχε υποσχεθεί ότι θα ζούσαν μαζί, ευτυχισμένοι, στη βίλα του στη Λαχόρη.

Η ιστορία των δύο ξεκίνησε από μία τυχαία συνάντηση το 2013 στη Γαλλία. Εκεί, η Χολ σπούδαζε νομική και γνώρισε στο τρένο μία συνομήλική της Πακιστανή, με την οποία ανέπτυξε μία φιλία, που διατήρησαν «ζωντανή» μέσω Skype, αφού και οι δύο γυναίκες μετά τις σπουδές τους επέστρεψαν στις χώρες τους.

Σε μία από τις συνομιλίες που είχαν οι δύο κοπέλες, η 30χρονη Λάρα «γνώρισε» τον Σατζάντ, ο οποίος ήταν συγγενής της καλής της φίλης. Τότε, ένας διαδικτυακός έρωτας ξεκίνησε.

Οι δυο τους έγιναν φίλοι σε όλα τα social media και επικοινωνούσαν σχεδόν κάθε μέρα επί δύο χρόνια! Ο Σατζάντ τής είχε πει πως έχει σπουδάσει και αυτός δικηγόρος και ότι ήταν ευκατάστατος, αφού στην κατοχή του είχε πέντε σπίτια στη Λαχόρη, όπου θα μπορούσαν να μείνουν μαζί.

Ο άνδρας είχε δημιουργήσει μία καλοστημένη παγίδα για τη νεαρή, αφού είχε μιλήσει μέσω τηλεφώνου με αρκετούς συγγενείς της, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Λάρα θα είχε μία άνετη και ευτυχισμένη ζωή.
Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης

Το 2018, ο Σατζάντ προσκάλεσε το «διαδικτυακό του φλερτ» στο γάμο του αδερφού του στο Πακιστάν και η Λάρα τότε θεώρησε την πρόσκληση αυτή ως μία ιδανική ευκαιρία να γίνει η σχέση τους… πραγματικότητα. Έτσι, στις 23 του Απρίλη ταξίδεψε 18 ώρες μέχρι τη Λαχόρη για να ζήσει όλα όσα της είχε υποσχεθεί.

Η πρώτη απογοήτευση για την κοπέλα ήρθε όταν αντίκρισε το σπίτι του αγαπημένου της, το οποίο κάθε άλλο παρά μία «ισπανικού τύπου βίλα» ήταν, σύμφωνα με τις ψεύτικες φωτογραφίες που της είχε στείλει. Σε αυτό ζούσαν μάλιστα 20 άτομα…

«Μου είπε ότι βρισκόταν εκεί για το γάμο και δεν έδωσα σημασία, αφού ήμουν χαρούμενη που επιτέλους βρισκόμουν κοντά του» εξήγησε η Λάρα στη Daily Mail.

Ενώ τον πρώτο καιρό ο σύντροφός της τής φερόταν όμορφα, ξαφνικά όλα άλλαξαν…

«Κάθε αίσθημα αγάπης χάθηκε και ξεκίνησε η κακοποίηση. Ο Σατζάντ με βίαζε καθημερινά και ο αδερφός του είχε προσπαθήσει πολλές φορές να κάνει το ίδιο. Ήμουν αιχμάλωτη, δεν μου έδιναν φαγητό και μου στερούσαν ακόμα και προϊόντα γυναικείας υγιεινής, όπως σερβιέτες».

Ο Σατζάν κρατούσε αιχμάλωτη την 30χρονη για ολόκληρες εβδομάδες, πιέζοντάς τη να ασπαστεί το Ισλάμ και να δεχθεί να τον παντρευτεί. Επειδή όμως αυτή αρνιόταν, την υπέβαλε καθημερινά σε διάφορες ταπεινώσεις.

«Με ανάγκαζε να κυκλοφορώ γυμνή μετά το ντους. Μια φορά είχε μείνει λίγο σαμπουάν στα μαλλιά μου και ο Σατζάντ με άρπαξε, μου είπε ότι ήμουν ηλίθια και μου κοπάνησε το κεφάλι στο νεροχύτη. Κάποια άλλη φορά, που έκανα εμετό εξαιτίας της κακής ποιότητας του φαγητού, θεώρησε αστείο να έρθει από πίσω μου και να προσπαθήσει να με βιάσει ενώ ξερνούσα. Είχα ταξιδέψει στο Πακιστάν για να ζω σαν φυλακισμένη».

Μία μέρα η Χολ κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με την πρεσβεία της χώρας της, όμως το προσωπικό δεν πήρε τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στα σοβαρά. Το μόνο που της έδωσαν, σύμφωνα με την ίδια, ήταν μερικές γενικές συμβουλές, μεταξύ των οποίων και αυτή του να πάει στην αστυνομία. Όμως, η άτυχη γυναίκα φοβόταν να καταγγείλει τον Σατζάντ, αφού ο ίδιος την είχε ενημερώσει πως γνωρίζει ανθρώπους στις Αρχές.

Έτσι η Λάρα αποφάσισε να σχεδιάσει την απόδρασή της…

Ένα απόγευμα που ο δράστης απείλησε πως θα τη σκοτώσει, εκείνη βρήκε το θάρρος, κλείστηκε στο δωμάτιό της και κάλεσε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, αρχικά την απομάκρυναν από τον Σατζάντ.

Έπειτα όμως την ενημέρωσαν πως κινδύνευε με φυλάκιση επειδή βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Μετά από παρέμβαση γιατρού, ο οποίος εγγυήθηκε για τη Λάρα, αφέθηκε ελεύθερη με την εντολή να φύγει από το Πακιστάν μέσα σε 10 ημέρες.

Η Λάρα Χολ δεν είχε χρήματα και απευθύνθηκε για άλλη μια φορά στην πρεσβεία της, η οποία ξανά, δεν την βοήθησε. Τελικά, τη λύση «έφερε» μια χριστιανική φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία της έδωσε τα απαραίτητα χρήματα για να κλείσει τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη της.

 cnn.gr
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog