Google Analytics

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ :Νίκη της δημοκρατικής Κορινθίας η ακύρωση της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στο Επιμελητήριο


Αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη νίκη της δημοκρατικής Κορινθίας η ακύρωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης της νεοναζιστικής, ρατσιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Μάλιστα, δεν επρόκειτο απλά για μια κοπή πίτας, όπως ήταν η αρχική πληροφόρηση, αλλά για κεντρική πολιτική εκδήλωση της φασιστικής οργάνωσης, με ομιλητή τον γενικό της γραμματέα ή Φύρερ, όπως οι ίδιοι τον αποκαλούν.

Έως τώρα, δεν έχει γίνει γνωστό να παραχωρήθηκε χώρος θεσμικού φορέα για εκδήλωση της Χ.Α. σε άλλη περιοχή της χώρας μας ενώ η πρόσφατη αθωωτική  δικαστική απόφαση για τον Δήμαρχο Πατρέων  καλύπτει με θεσμικό περίβλημα όλους  ώστε να μην παραχωρούν χώρους στη Χρυσή Αυγή. Οπότε, είναι καθαρά πλέον θέμα επιλογής και δημοκρατικής συνείδησης.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου αρχικά επέμεινε στην ανιστόρητη, αντιδημοκρατική της απόφαση, καλυπτόμενη πίσω από θεσμικές αιτιάσεις και επικαλούμενη δημοκρατικές(!) διαδικασίες.

Λες και δεν γνωρίζει, όπως όλοι γνωρίζουν και όπως οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες ομολογούν, ότι η Χ.Α. χρησιμοποιεί τους θεσμούς και τις διαδικασίες της Δημοκρατίας με σαφή και δηλωμενο στόχο την κατάργηση του δημοκρατικού πολιτεύματος και την επιβολή φασιστικής δικτατορίας.
Λες και δεν γνωρίζει ότι είναι υπόδικη ως εγκληματική οργάνωση ενδεδυμένη τον μανδύα κόμματος, με κατηγορίες για δολοφονίες και ρατσιστικές επιθέσεις.

Τα κόμματα δεν θέτουν εκτός νόμου άλλα κόμματα, ούτε τα κόμματα βάζουν άλλα κόμματα στην φυλακή. Στην λογική της μη νομιμοποίησης και μη αποδοχής του ακροδεξιού μορφώματος, οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντούν σε Ερωτήσεις της Χ.Α. στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και οι βουλευτές της Χ.Α. αποκλείονται από διεθνείς κοινοβουλευτικές αποστολές. Τυχόν λάθη που έχουν γίνει δεν αναιρούν αυτή την σταθερή μας γραμμή.

Η απομόνωση και περιθωριοποίηση όσων ευαγγελίζονται το μίσος, τη βία, την φυλετική καθαρότητα, όσων υμνούν τους ναζί που έκαψαν τα χωριά μας και έσφαξαν τους παππούδες μας, είναι δημοκρατικό καθήκον κάθε πολίτη που σέβεται τις ανθρωπιστικές αξίες του ελληνικού πολιτισμού. Σε όποιο κόμμα του δημοκρατικού τόξου και αν ανήκει. Λογικές Πόντιου Πιλάτου, μισόλογα και υπεκφυγές εκθέτουν όσους δεν πήραν καθαρή θέση.

Μετά το κύμα των αντιδράσεων που προκλήθηκαν, και μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας που πρώτος, έγκαιρα και με σαφήνεια έβαλε το θέμα στις σωστές του διαστάσεις, η διοίκηση του Επιμελητηρίου αποφάσισε τελικά να ακυρώσει την αρχική της απόφαση. Όχι όμως γιατί αναγνώρισε το λάθος της αρχικής επιλογής, αλλά επικαλούμενη μόνο τον (υπαρκτό) κίνδυνο επεισοδίων. Αυτό υποδηλώνει ένα έλλειμμα που μας προβληματίζει και μας κάνει να επανεξετάζουμε τη θέση μας για μια σειρά θεμάτων. Το επόμενο διάστημα, τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας θα επανεξετάσουν την σχέση του με την επιμελητηριακή  παράταξη Νέα Εποχή, στη βάση της στάσης των μελών της στο συγκεκριμένο θέμα και μιας γενικότερης αποτίμησης της λειτουργίας της.

Ας μείνουμε τώρα στην ακύρωση της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής που συνιστά μεγάλη νίκη των δημοκρατικών πολιτών της Κορινθίας. Οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση για οποιαδήποτε απόπειρα ξεπλύματος των νεοναζί, πίσω από οποιονδήποτε μανδύα «θεσμικής ίσης μεταχείρισης».

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
10 Ιανουαρίου 2018

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Θαυμάστε τα "δημοκρατικά " ιδεώδη των κομμουνιστών...Ειναι πραγνατικα πολύ αστείο, αυτοί που μιλούν για μελιγαλαδες και σφαγες Ελλήνων, να ομιλουν για νικη επειδη ακύρωσαν μια ομιλια σε έναν χωρο...Δεν έχουν καταλάβει ότι η Χρυσή Αυγή ειναι η ανερχόμενη δύναμη και δεν έχει κανένα Θέμα να κάνει την ομιλια στους δρόμους και τις πλατείες, εκεί που χτυπά πραγματικά ο παλμος της κοινωνιας...Ξέχασαν οι συριζαιοι που ολόκληρος πρωθυπουργός δεν κατάφερε να γεμισει το παλαι ντε σπορ στην Θεσσαλονίκη...τα ψωμιά σας είναι λίγα...Ο κομμουνισμός και οι άθεοι και απάτριδες μπολσεβίκοι δεν έχουν θεση στην Ελλαδα ούτε πουθενα!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας έξω οι φασιστες

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

φασιστεροπουλα ξετετε εσεις οι προδοτες της χωρας τι ειναι η δημοκρατια !!
απο ποτε ???
δημοκρατια ειναι κυριαρχος λαος και ΟΧΙ κυριαρχος τσιπροκαμμενος !!!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ρε απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, τολμάτε εσείς να μιλάτε για δημοκρατία; Ρε διαχρονικοί εγκληματίες που ακόμα και σήμερα κράζετε - ως κόρακες - το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, μιλάτε για δημοκρατία; Ρε ξεπουλημένοι προδότες δεν μάθατε ακόμη ότι η "εσχάτη προδοσία" τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών δηλαδή τον θάνατο; Βουλώστε το επιτέλους καθάρματα!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Χάρηκαν με την κατάληξη όσοι βλέπουν τον τσίπρα και αναφωνούν χαιρετώντας: "σι χάϊλ"!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

11.16 πολυ κοπι πεηστ κανεις ! τιποτε δικο σου εχεις να μας πεις παπαγαλακι ?

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μπορούμε ΤΩΡΑ να φανταστούμε πως θα ήταν η Ελλάδα σήμερα, αν οι συμμορίτες - δολοφόνοι, είχαν κερδίσει το 1949.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

10:52 μ.μ. Ναι, κάνει ο άνθρωπος copy-paste την γνώμη της πλειοψηφίας των Ελλήνων σωφρόνων πολιτών, διότι ίσα-ίσα με πρόλαβε με την ανάρτησή του. Τουμπέκα λοιπόν!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Βλέπουμε πλέον αναρτήσεις από το πολιτικό γραφείο, αλλά όχι ξεχωριστές από το τρίο...κιτάρα!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Είμαι ο 11.16 και φαντάζομαι για το ποιόν αυτού που μιλά για κόπι πεηστ. Εξ ιδίων τα αλλότρια φίλε. Επειδή είσαι μάλλον ανίκανος να φανταστείς τον εαυτό σου να σκέφτεται τους θεωρείς όλους σαν την μούρη σου. Πάντως είμαι ευτυχής αν πράγματι πολύ λένε τα ίδια και ο ψεκασμένος μιλά για κόπι πέηστ. Θα μπορούσε να μας εξηγήσει τι από όλα δεν είναι αλήθεια; Αν δει τα βίντεο του πρωθυπουργού του προ των εκλογών και δεν τον πει απατεώνα, τότε χρειάζεται σίγουρα ψυχίατρο.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μην του απαντάς ρε φίλε 10.24. Άσε, του απάντησα εγώ στο 10.13. Περιμένεις να γράψει? Για να γράψει, θα πρέπει να παραδεχτεί την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι αυτή που είπες. Βολεμένος είναι αυτός με τις παρωπίδες του. Απάντηση περιμένεις?

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Αφιερωμένο στους δήθεν δημοκράτες που με το ζορι στις συγκεντρώσεις τους γεμιζουν ταξί... Ξυδακι συντροφια κάνει καλό!!!!!
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-ethnikistikos-palmos-sthn-sugkentrwsh-sthn-korintho

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger