Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανώνυμα τρολ απειλούν με μηνύσεις το Loutrakiblog

- Advertisement -

Διακαής πόθος κάποιων να ελέγξουν τα μέσα ενημέρωσης ή να περιορίσουν τουλάχιστον τις φωνές που ασκούν κριτική, που αποκαλύπτουν και πιθανώς ενοχλούν κάποιους και κάποιες…

Διακαής πόθος η φίμωση του Loutrakiblog.gr
Οι κατηγορίες και οι διαρκείς απειλές έχουν όμως σήμερα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!
Κάποιοι/ες  έχουν αναλάβει εργολαβικά τη στοχοποίηση όσων δεν υποτάσσονται στα κελεύσματά τους ενώ θα έπρεπε να ελέγχονται.Το σίγουρο είναι ότι σύντομα,μέσω του Loutrakiblog,η πόλη θα μάθει πολλά που αγνοεί.

Tις τελευταίες μέρες λοιπόν, δεχόμαστε μηνύματα από ανώνυμα τρολ που μας απειλούν με μηνύσεις.Προφανώς δεν τους αρέσουν όσα γράφουμε. Όμως κανένας δε θα μπορέσει να μας φιμώσει, κανένας δε θα μπορέσει να μας υποδείξει τι θα γράψουμε και τι όχι.

Οι απόψεις μας γράφονται και δημοσιεύονται δημόσια χωρίς φόβο και πάθος.
Χωρίς εμπάθεια και χωρίς άλλο σκοπό.
Καθένας μετά, βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.
 Μπορεί κάποιοι/ες να ενοχλούνται, μπορεί καποιοι/ες να θορυβούνται, μπορεί κάποιοι/ες να συμφωνούν ,μπορεί κάποιοι/ες απλά να διαφωνούν.

Όταν σε μια χώρα όπου η ελευθερία της έκφρασης και της κριτικής είναι απόλυτα κατοχυρωμένη από το Σύνταγμά της ,με τέτοιες πρακτικές, τρομοκρατίας και απειλών, μπορεί να αντιληφθεί κανείς τους κινδύνους που αντιμετωπίζει σήμερα η ενημέρωση.

. Η πολυφωνία και ο πλουραλισμός των απόψεων και της κριτικής είναι όμως τα θεμέλια της δημοκρατίας, όσο και να μη βολεύει κάποιους/ες.

Δεχόμαστε λοιπόν “επίθεση”  μηνυμάτων και απειλών ότι θα μηνυθούμε για τις απόψεις μας.
Προσοχή λοιπόν γιατί εδώ είμαστε. Οποιος θέλει να μας μηνύσει είναι ελεύθερος να το πράξει.
Προεκλογικά όμως, όχι μετεκλογικά.Και από την στιγμή που θα επιλέξει να πάει δικαστικά,να φροντίσει να έρθει και στο δικαστήριο.Γιατί εμείς,μαζί με πολλούς φίλους και αναγνώστες θα είμαστε εκεί.
Δεν πρόκειται ούτε να εκβιαστούμε, ούτε και να σταματήσουμε. Και αυτό είναι δέσμευση.

To loutrakiblog.gr σεβόμενο πάντα τους αναγνώστες του, έγραφε και γράφει την άποψή του. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον.

Κύριοι και κυρίες, πράξτε ότι θέλετε.
Μην ξαναστείλετε όμως “φίλους” να μας εκφοβίσουν, μην ξαναστείλετε μηνύματα, γιατί ξέρουμε ποιοι είστε.
Την επόμενη φορά θα δημοσιεύσουμε τα πρόσωπά σας, παρέα με τα μηνύματά σας !

Καλό Σαββατοκύριακο!
Η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητοί συντάκτες του LB, είμαστε σύσσωμοι στο πλευρό σας οι πάντες, και ευλεπιστώ πως συντάσσεται με την γνώμη μας και την υποστήριξή σας και ο ανθυπίλαρχος με το τηλεσκόπιο. Κώστας Αγγελίδης

  2. Καλησπερα στο μπλοκ 💪Αξία τους δίνετε με αυτο το άρθρο !Αυτα που λένε όλα τα ανώνυμα λαμόγια πριν 10 χρόνια που δεν υπήρχε το μπλοκ δεν τα λέγανε στα καφέ και καφενεία!!Κοτες που έλεγε και ο Κόκκαλης !Μπορουσαν να κάνουν τον δαγκά μάγκα θα τους πλάκωνε κανείς και θα κάνανε κανα χειμερινό μπάνακι 😲Αντί να λένε ευχαριστώ που υπάρχει το μπλοκ και σας ανοίγει τα στραβά σας και δεν σας «κοροϊδεύουν «όπως τόσα χρόνια κάνανε άλλοι !Τα παιδιά τρέχουν από εδώ και από εκεί να σας τα έχουν όλα στον ιπολογιστη σας προβάλουν τα πάντα και όλους και 100%αντικειμενικο το μπλοκ!Ντροπη σας !Καντε εσείς ένα μπλοκ άμα έχετε (δεν το λεω)!Εδω δεν γράφετε ποιοι είστε τι να πούμε μετά 🦆🐥🐓🦜🐒Αντε γεια ρε

  3. Ειναι πρωτοφανης η σηψις στα πολιτικα πραγματα του λουτρακιου. Εχουν απογυμνωθει πλεον πολλοι και πολλα. Φαινεται οτι οσοι ομιλουσαν περι οριζοντιου και καθετου οργανωσεως αλληλοκαλυψης και καταστροφης της πολεως ειχαν δικιο. Αυτη τη στιγμη φαινετσι το πολυπλοκαμο τερσς ιδιοτελων συμφεροντων να σπαρταρα και να απειλει.

  4. LB συνεχίστε, η άποψη του καθενός είναι σεβαστή. Ο κόσμος σας διαβάζει σας εμπιστεύεται και αυτό φαίνεται χρόνια τωρα μόνο και μόνο από τα σχόλια στο μπλογκ σας που είναι καθημερινά εκατοντάδες. Αν καποιοι ενοχλούνται, φαίνεται ότι κατι κανετε καλα! Συνεχίστε !! Οσο για τις απειλές και τις μηνυσεις, βγαλτε τις φατσες του στο μπλογκ να τους περιλάβει ο κόσμος !!! Ο φασισμός δε περναει στο Λουτράκι ….

  5. Η φίμωση του τύπου υπήρξε από ανέκαθεν η απαρχή ζοφερών εξελίξεων, κ τραγικών γεγονότων.
    Η ελευθερία έκφρασης είναι θεμελιώδες κ αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα. ΤΕΛΟΣ!
    Οι δημοσιογράφοι ήταν, είναι, κ παραμένουν οι κυριότεροι εκφραστές κ υπερασπιστές αυτής της αμάχητης ελευθερίας.
    Κυρίες κ Κύριοι του loutrakiblog, είναι καθήκον, υποχρέωση κ αποστολή σας, ως σοβαροί κ συνάμα αξιόπιστοι δημοσιογράφοι, να υπερασπιζόσαστε την αλήθεια, τη διαφάνεια, την όποια αξιοπρέπεια, κ το ευρύτερο συμφέρον του τόπου μας.
    Συνεπώς, η ελευθερία έκφρασης ως αποτύπωση, στοιχειώδους κ θεμελιακής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ καταξίωσης, δεν συρρικνώνεται. Δεν υποβαθμίζεται.
    Δεν υποτάσσεται σε καμία αρχή σε καμία εξουσία, κ σε ΚΑΝΈΝΑΝ πστη/πτανα.
    Δεν τεμαχίζεται…. Δεν προσβάλλεται….. Δεν εναγκαλίζεται πολιτικές κ κουτοπόνηρες σκοπιμότητες.

    Jole7

  6. Γράφτε τα όλα όπως έχω πει…και όποιος αντέξει…!
    Αν κάποιος έχει παράπονα… ας τα γράψει ΕΠΩΝΥΜΑ..!?
    Τα άλλα περί μηνύσεων κ.α ..
    στα κομμωτήρια αυτά… όπου πάτε συχνά…!?
    ΥΓ Έχει δικαίωμα ο δημότης να τα μαθαίνει όλα και για όλους όπου είναι δημόσια πρόσωπα…
    Απόφθεγμα : όποιος αντέξει…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog