Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αστυνομικός “μπούκαρε” σε ιατρείο ! Καταδικάζει το γεγονός ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας

- Advertisement -

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας θεωρεί βασικό καθήκον την υποστήριξη των μελών του, προασπίζοντας παράλληλα την υγεία των ασθενών, που εμπιστεύονται τους Ιατρούς του νομού μας, καθώς επιβλέπει με διακριτικό τρόπο την ομαλή λειτουργία των ιατρείων ευθύνης του.
Μετά από καταγγελία ιδιώτη συναδέλφου, στις 19-09-2017 στο Κιάτο Κορινθίας, προσήλθε στο ιατρείο του καταγγέλλοντος, πολίτης που δυστυχώς τυγχάνει να είναι όργανο της τάξης, με σκοπό τη διένεξη με τον καταγγέλλοντα για προσωπικούς του λόγους. ΄Όπως αποδεικνύεται από τις καταθέσεις των ασθενών που βρίσκονταν εκεί ώστε να εξεταστούν, της γραμματέας του ιατρού, αλλά και από τη μαρτυρία συναδέλφου που διατηρεί ιατρείο πλησίον (ακριβώς δίπλα) του καταγγέλλοντος, ο εν λόγω αστυνομικός δεν επιθυμούσε την εξέτασή του, αλλά με την στάση του δημιούργησε αναστάτωση που δυσχέρανε το έργο του συναδέλφου και παρεμπόδισε τη πρωτοβάθμια παροχή υγείας σε ασθενείς που την είχαν ανάγκη.
Το 2017, ο καταγγέλλον ιατρός ,μη θέλοντας να δώσει διαστάσεις δεν απευθύνθηκε στον Ιατρικό Σύλλογο, αλλά το πράττει τώρα, μιας και ο αστυνομικός αντί να ζητήσει συγνώμη για τη διατάραξη της ομαλής λειτουργίας ενός ιατρείου, μηνύει τους δύο προαναφερόμενους συναδέλφους, έναν ασθενή και τη γραμματέα του ιατρού.
Η στάση της γείτονος ιατρού, που υπερασπίστηκε με την κατάθεση της την εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου του συναδέλφου της, κρίνεται ανθρώπινη και διέπει κάθε έννοια έντιμου συναδελφισμού. Είναι γνωστή για το ήθος της, εξαίρετη ιατρός, ενώ αξιοσημείωτη είναι η φιλανθρωπική της δράση μιας και είναι πρόεδρος φιλανθρωπικής οργάνωσης. Ο καταγγέλλον συνάδελφος, χαίρει άκρας εκτίμησης της ιατρικής κοινότητας, είναι γνωστός για το ήθος και τη συνέπεια απέναντι στον σύλλογό μας, ενώ υπήρξε και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.
Θεωρούμε αυτονόητο, ότι οι προσωπικές υποθέσεις δεν λύνονται σε χώρους εργασίας και ιδιαιτέρως σε ιατρεία. Καταδικάζουμε τέτοιου είδους ενέργειες, ενώ παράλληλα εκφράζουμε την υποστήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δύο εκλεκτούς συναδέλφους , αλλά πρωτίστως στον ασθενή.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΕΛΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog