Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κόντρα ανάμεσα σε Λογοθέτη και τον πρώην συμβουλό του Τάσο Φουντούκη

- Advertisement -

Κόντρα ξέσπασε στο δημοτικό συμβούλιο της 11ης Φεβρουαρίου στο Λουτράκι, μεταξύ του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κώστα Λογοθέτη και του πρώην ειδικού συμβούλου του κ. Τάσου Φουντούκη

Αναφορικά με το Loutraki Run, την αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, πριν από λίγες ημέρες, απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού, ανέφερε ότι “Θα μας εξηγήσετε τι πήγε στραβά στο Loutraki Run και γίναμε διεθνώς ρεζίλι”; Και συνέχισε λέγοντας ότι “Δεν είχαμε νερά για τους αθλητές, δεν είχαμε μετάλλια, δεν είχαμε τίποτα. Και το χειρότερο; Ο Ποσειδώνας, έβαλε μικρά παιδάκια να κάνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Στήνουμε μια εικονική πραγματικότητα με διάφορα έργα, χαϊδεύουμε αυτιά και σε τρεις μήνες, έχουμε εκλογές”…

Τ.Φουντούκης: Όλα ήταν άψογα στο Loutraki Run.Και μετάλλια υπήρχαν και νερά. Μπόνο ένα μελανό σημείο υπήρξε, ένα σημείο δεν είχε νερό και αμέσως σαν Ποσειδώνας, αν και δεν είχαμε υποχρέωση το τακτοποιήσαμε. Ο Ποσειδώνας δεν είχε ευθύνη.

Ο κ. Λογοθέτης ανταπάντησε με βαρύτατο χαρακτηρισμό στον κ. Φουντούκη “Είναι απαξιωτικό να μιλήσω για τον κύριο”, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Δημάρχου “Τι είναι αυτά τα πράγματα κ. Λογοθέτη; Συνεργάτης σας ήταν ο άνθρωπος..”

Δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ποσο ασχετος ειναι γενικα με τον αθλητισμο ο Κωτσος το ξερουν κ οι πετρες.Το οτι εχει ανοιξει απιστευτο πολεμο με ολους τους παλιους του συνεργατες, λεγοντας βαριες κουβεντες με κλειστα ομως μικροφωνα για να μη χαλασει το ψευτικο πολιτικο (τρομαρα του) προφιλ, που φοραει συνεχεια, κ οχι μονο τωρα τις αποκριες, ξεπερναει σε καθε περιπτωση τα ορια της οποιας ανοχης.Δεν υπαρχει μιλαμε το ατομο. Κ η πλακα ειναι οτι πιστευει πως θα επανεκλεγει Δημαρχος. Που στα διαλα πονταρει οταν ακομα κ οι πολυ στενοι του συνεργατες του λενε “αστο” δεν τσουλαει, δεν μπορω να το καταλαβω ειλικρινα.Ενταξει.. σε καποιες στιγμες το ομορφα καλλιεργημενο πολιτικο του στυλακι, της ομολογουμενος αριστης διαχειρισης της γλωσσας, κ του σοβαρου παιδιου, ξεφτυσε. Η σωρεια λαθων, πολιτικων κ μη, ο απιστευτα κακος του χαρακτηρας σε οτι εχει να κανει με οσους τον καταλαβαν κ τον εγκατελειψαν, σε συνδιασμο με την πολιτικη του “βλακεια”, τον εχουν κανει εναν καλο ηθοποιο που ομως δεν κοβει εισιτήρια….Που παει ηθελα να ηξερα ρε γμτ? δε βλεπει οτι θα πατωσει? εκτος οπως εχω ξαναπει κανει την καρδια του πετρα κ παει πακετο με την κυρα-Μαρω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog