Σάκης Παπαθανασίου: “Εργοτάξιο” αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι ο Δήμος μας

Στις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και σε αυτές που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν,αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου, ο νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σάκης Παπαθανασίου.

Ο κ. Παπαθανασίου αναφέρθηκε αναλυτικά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου και στην προσφορά των Συλλόγων και των εθελοντών. Πάνω από 5.000 άνθρωποι επισκέφθηκαν στο Σπίτι του Αι-Βασίλη, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου.

Αναφέρθηκε στην εκπληκτική παράσταση που δόθηκε από την Χριστίνα Αλεξανιάν, “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν” , η οποία δόθηκε δωρεάν, μια προσφορά του Δήμου στους δημότες.

Τέλος αναφέρθηκε στο Loutraki Run και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν και άλλες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Φλεβάρη

Αναφορικά με τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου, είπε πως υπάρχει μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Εχουν προγραμματισθεί πολλές εκδηλώσεις. Συναυλίες θα δώσουν ο Γιώργος Τσαλίκης στους Αγίους θεοδώρους και ο Γιώργος Γιαννιάς στο Λουτράκι.

Παρακάτω ολόκληρη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

3 Σχόλια

  1. Αντρέας Λέκκας Ουαλλια 21 Φεβρουαρίου 2019 σε 16:07 - Απάντηση

    Μπραβο στον Σάκη

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 21 Φεβρουαρίου 2019 σε 17:18 - Απάντηση

    Μπράβο στο Σακη 🤠

  3. Jole7 21 Φεβρουαρίου 2019 σε 20:57 - Απάντηση

    κανει πολυ καλη προσπαθεια ο Σακης κ αυτο φαινεται σε ολο τον δημο.Μπραβο ρε Σακη.