Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναγιώτης Νίκας: O Tατούλης έχει κάνει οικογενειακή υπόθεση την Περιφέρεια. Ο Δέδες γυρνάει με το σακούλι της εξουσίας και μοιράζει λεφτά

- Advertisement -

Στην συγκέντρωση που οργάνωσε η Ιωάννα Κασίμη (υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με Π.Νίκα) στον Άσσο Κορινθίας βρέθηκαν φίλοι και γνωστοί για να ακούσουν από κοντά τον δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Παρόντες όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ Χρίστος Δήμας αλλά και ο πρώην βουλευτής Κώστας Κόλλιας, ενώ δεν θα μπορούσε  να έλειπε  ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Παναγιώτης Λαμπρινός από εκδήλωση που έλαβε χώρα στο χωριό του.

Ο κύριος Νίκας στον λόγο του δήλωσε ότι είναι ξεκάθαρα αυτοδιοικητικός ενώ τόνισε την ανάγκη συνεργασιών για το καλό του τόπου και της πατρίδας ενώ όσες φορές αναφέρθηκε στον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη τον αποκαλούσε ”απερχόμενο”.

Επιγραμματικά ο κύριος Νίκας είπε ότι η Πελοπόννησος παρ΄όλο που σε όλη την χώρα έρχονται ετησίως γύρω στα 30 εκατομμύρια τουρίστες, φιλοξενεί μόνο 500,000, όταν  κατέχει από μόνη της το 60% των αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδος.

Μην ξεχνάμε ότι σαν δήμαρχος Καλαμάτας ο κύριος Νίκας έβαλε στον τουριστικό χάρτη την Καλαμάτα και δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά τι λέει.Επανέφερε στην επικαιρότητα το κακό οδικό δίκτυο της περιφέρειας ενώ ήταν ιδιαίτερα καυστικός στο γεγονός ότι η Πελοπόννησος απορρόφησε μόνο το 17% των χρημάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020 με ότι και αν σημαίνει αυτό για χαμένες χρηματοδοτήσεις έργων και κατά συνέπεια χαμένες θέσεις εργασίας.

Για τον Πέτρο Τατούλη είπε πως τάζει λαγούς με πετραχήλια. Τεράστιες οι διαφορές μας πολιτικά. Ο κ. Τατούλης και ο θηλυκός συνεργάτης του έχουν κάνει οικογενειακή υπόθεση την Περιφέρεια. Πώς θα σας φαινόταν αν έδινα τα μεγάλα έργα της Πελοποννήσου, στα δυο μου παιδιά που είναι πολιτικοί μηχανικοί; Ti θα λέγατε;

Ο κ. Τατούλης λέει πως θα κάνει Τράπεζα. Πως θα την κάνει όταν οι συστημικές δεν μπορούν να σταθούν. Είναι τόσο εύκολο να κάνεις τραπεζα; Θα δώσει έγκριση η Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα και η τράπεζα της Ελλάδος; Με τι κεφάλαια θα την κάνει; Με τι καταθέσεις;Που είναι τα μεγάλα έργα του κ. Τατούλη;

Εχω φάει πολλή λάσπη, όμως εγώ έχω επιλέξει ένα άλλο δρόμο. Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη λογική. Έχω επιλέξει ένα άλλο δρόμο. Της συνεργασίας, για το καλό του τόπου και της πατρίδας μας.

Είμαι χρόνια αυτοδιοικητικός και ξέρω πως τάζοντας λεφτά και δουλειές το κάνεις μόνο για ψηφαλάκια. Δεν το κάνω.Εμένα με ενδιαφέρουν τα έργα, τα μεγάλα έργα….. κατέληξε ο κ. Νίκας

Για τον Γιώργο Δέδε είπε το αυτονόητο και δεν ασχολήθηκε παραπάνω από μισό λεπτό στηλιτεύοντας ότι κατέχει ακόμα κυβερνητική θέση, γυρνάει με το σακούλι της εξουσίας και μοιράζει λεφτά σε δημάρχους για έργα που θα γίνουν μετά από 2 και 3 χρόνια.

«Η αλήθεια είναι ότι με τον κ. Δέδε είχαμε μια άψογη συνεργασία. Είμαι δήμαρχος της Καλαμάτας, όπως όλοι ξέρετε και δεν μπορώ να πω ότι  έχω παράπονο από τον κ. Δέδε. Αυτή είναι η αλήθεια. Συνεργαστήκαμε άψογα.
Όμως ο κ. Δέδες γυρνάει με το σακούλι της εξουσίας και μοιράζει χρήματα σε δημάρχους για έργα που θα γίνουν το 2020, το 2021 και αργότερα, όταν κάποιοι άλλοι θα κυβερνούν…”

Δείτε φώτο από την εκδήλωση

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog