Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Όλοι με τα ΣΔΙΤ στη Πελοπόννησο.

- Advertisement -

 

Ο εκλεκτός της κυβέρνησης υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Δέδες εξαγγέλλει το ΣΔΙΤ 200 εκατομμύρια ευρώ, για το δρόμο Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Κορώνη.
Ο εκλεκτός της ΝΔ κ. Νίκας όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλά για ΣΔΙΤ και για το αεροδρόμιο και για το λιμάνι στη Καλαμάτα.

Ο ΠασοκοΣυριζαίος Δήμαρχος Τρίπολης εξαγγέλλει τα ΣΔΙΤ για δύο υπόγεια γκαράζ στη Τρίπολη.

Και ο κ. Τατούλης, που φορά τη προβιά του ανεξάρτητου, φέρνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο το ΣΔΙΤ για τη μαρίνα του Ναυπλίου, μετά το φιάσκο με την εκβάθυνση του λιμανιού όπου η αστοχία της μελέτης που δεν εντόπισε το βράχο!!!, δεν εμπόδισε τον ανάδοχο να πάρει 1 εκατομμύριο ευρώ από το προηγούμενο ΕΣΠΑ και να γίνει καπνός.

Όσο και να κρύβουν οι κκ. Δέδες, Τατούλης, Τσώνης και Παυλής τις μελέτες γι’ αυτά τα ΣΔΙΤ, όσο και να παρανομούν ο κ. Τατούλης και η κα. Νικολάκου και να μην δίνουν το παραδοτέο για τη μαρίνα Ναυπλίου του μόνιμου τεχνικού συμβούλου για τα ΣΔΙΤ, ο λαός θα μάθει για το τι σχεδιάζουν.

Όπως ακριβώς έμαθαν, παρά τις προσπάθειες συγκάλυψης, για το οικονομικό και περιβαντολογικό έγκλημα με ΣΔΙΤ για την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες, όπου τα σκουπίδια θα πληρώνονται χρυσάφι από τα λαϊκά στρώματα, έτσι θα μάθουν και για τις νέες ΣΔΙΤ, όσες προσπάθειες και να κάνουν για να κρύψουν τις πομπές τους.

Ο λαός της Πελοποννήσου έχει πείρα από τις ΣΔΙΤ με τους αυτοκινητόδρομους. Πλήρωσαν μια φορά τα λαϊκά στρώματα για να γίνει ο Μωρέας, πλήρωσαν τις κακοτεχνίες-«αστοχίες» που προκύπτουν από την ασυδοσία στη φάση της κατασκευής, πληρώνουν τα πανωπροίκια με τη εγγυημένη ποσότητα αυτοκινήτων που θα κυκλοφορήσουν και ξαναπληρώνουν για τη χρήση τους με τα υπέρογκα διόδια.
Αυτό κι αν δεν είναι φοροληστεία.
Ο λαός έχει πείρα από την ιδιωτική χωροθέτηση των εγκαταστάσεων της ΤΕΡΝΑ. Τα ίδια θα προκύψουν με την ιδιωτική χωροθέτηση της μαρίνας στο Ναύπλιο.
ΣΔΙΤ σημαίνει ο λαός θα βάζει το πλούτο του (γη, θάλασσα, υποδομές) θα πληρώνει πανάκριβα για την κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση του έργου και ο ιδιώτης θα εισπράττει.
Όλοι τους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και παρατρεχάμενοι, οι υποψήφιοί τους σε Δήμους και Περιφέρεια είναι με τα ΣΔΙΤ.
Ας είναι για τα λαϊκά στρώματα αυτό κριτήριο ψήφου. Να τους γυρίσουν την πλάτη. Να συμπορευτούν μα το ΚΚΕ. Να βγει ισχυρό το ψηφοδέλτιο που στηρίζει στους Δήμους, στη Περιφέρεια, στη Βουλή και στην Ευρωβουλή.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Νίκος Γόντικας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog