Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Aυτός είναι ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Όπως σας αποκάλυψε σήμερα το πρωί το Loutrakiblog νέα υποψηφιότητα αναμενόταν να ανακοινωθεί για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

 

Διαβάστε περισσότερα

Αποκλειστικό: Nέος δημοτικός συνδυασμός ανακοινώνει κάθοδο στις εκλογές

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε επίσημα η κάθοδος στις δημοτικές εκλογές του συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης” με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ζερβό του Περικλή

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Είναι πλέον ορατό από όλους τους κατοίκους και επισκέπτες αυτού του ευλογημένου τόπου ότι ο Δήμος μας – ένας Δήμος διάσημος από την αρχαιότητα -βιώνει μία διαρκή στασιμότητα που έχει οδηγήσει σε μία ατέρμονη παρακμή. Το πολιτικό προσωπικό που οδήγησε το Δήμο μας έως εδώ, πορεύεται κουρασμένο, χωρίς όραμα, χωρίς νέες ιδέες και κυρίως χωρίς στόχευση.
Τις επιπτώσεις αυτής της πραγματικότητας τις αισθάνονται όλοι οι δημότες χωρίς εξαίρεση. Τα διαπιστωμένα από όλους μας προβλήματα που διογκώνονται καθημερινά αντιμετωπίζονται μοιρολατρικά, αποσπασματικά και επιπόλαια, σα να υπήρχαν πάντα και σα να μην μπορεί να κάνει για αυτά τίποτα, κανείς.
Η πορεία αυτή πρέπει και μπορεί να αναστραφεί – Ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή πορείας!
Ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή της πολιτικής που εφαρμόζεται από τις Δημοτικές αρχές και μας οδήγησε σ’ αυτή την πραγματικότητα. Υπάρχει ανάγκη από μία νέα πολιτική, που θα έχει στόχο την αναβάθμισή του, με την επίλυση των μεγάλων αλλά και μικρών προβλημάτων και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του. Μία πολιτική που θα τον βγάλει από την παρακμή και θα τον οδηγήσει στην ανάπτυξη προς όφελος όλων των κοινωνικών ομάδων, όλων των δημοτών.
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου που φαινομενικά διαρκούν περισσότερο από άλλες και μία από αυτές ήταν η απόφασή μου να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας. Άνοιξα διάλογο με τους πολίτες, συγκροτήσαμε μία συλλογικότητα ικανή να λύσει τα προβλήματα του τόπου και διεκδικώ το Δήμο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Είμαι ευτυχής γιατί καθημερινά συναντώ ανθρώπους με ίδιες αγωνίες και κοινό όραμα, είμαι περήφανος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι συνεργάτες μου και είμαι σίγουρος για το εγχείρημα γιατί είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης, αποκομμένο από τα δεσμά που είχε ο Δήμος μας μέχρι τώρα, άρτια επεξεργασμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο.
Είμαι έτοιμος να δώσω αυτή τη μάχη. Είναι μία επιλογή ευθύνης που πηγάζει από τη συνείδησή μου.
«Με τον καιρό να ‘ναι κόντρα, είναι τιμή σαν πετάς!»

Κωστής Ζερβός
Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης
«ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

 

- Advertisement -

110 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαλιστα δνε μας ειπατε ποιο κομμα υποστηριζει στις βουλευτικες εκλογες ο εν λογω απο τους παλιους μονο ο Παυλου αξιζε που επει δημαρχιας του το Λουτρακι ηταν πεντακαθαρο ειχε παρει και βραβειο μαλιστα ως η καθαροτερη πολη η παραλια ηταν μια χαρα και ολη η πολη Ετσι λετε ολοι στην αρχη με οραμα να κανετε το καλυτερο στον τοπο και μετα βαζετε ολο το χερι στο βαζο με το μελι προς οφελος σας

    • Το παλικάρι είναι το νέο αίμα που χρειάζεται η πόλη! Όλο
      καρεκλοκένταυρους βλέπω στις καρέκλες καρφωμένους με κρουστικό
      δραπανοκατσάβιδο. Άμα γουστάρεις Παύλου/Γκιώνη και ξαναπρόσληψη Σπηλιόπουλου επειδή έτσι γουστάρουν στήριξε τους ¨Έμπειρους¨ 😂. Με αυτούς το Λουτράκι θα πατώσει αφού προς τα εκεί το πάνε έτσι κιαλλιώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog