Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διαλύθηκε το συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Χωρίς εκπρόσωπο στη ΓΣΕΕ

- Advertisement -

Για αθλιότητες και τραμπουκισμούς κάνει λόγο με σκληρή ανακοίνωση- δελτίο τύπου η ΟΙΥΕ, δίχως όρια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, για την εκ νέου διάλυση του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος από τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ.Ακολουθεί η ανακοίνωση

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΥΕ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

Για τρίτη συνεχή φορά επελέγη η βία από τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ, ως μοναδική επιλογή (απουσία πολιτικών θέσεων και επιχειρημάτων) επιβολής της ιδεολογικής τους «καθαρότητας» και της δικής τους «πρωτοπορίας» τάχα στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Από τις 06.30πμ, εκατοντάδες κομματικά στελέχη, φοιτητές, συνταξιούχοι, επαγγελματίες συνδικαλιστές, άσχετοι με την Ομοσπονδία μας και ελάχιστοι σύνεδροι της συγκεκριμένης παράταξης, συγκεντρώθηκαν έξω από το Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL και εισήλθαν μαζικά στην αίθουσα του συνεδρίου, την οποία και κατέλαβαν.

Ταυτόχρονα δεκάδες άλλα μέλη τους, ακροβολίστηκαν σε όλους τους ορόφους του ξενοδοχείου, καταγράφοντας τις εισόδους και εξόδους στα δωμάτια των συνέδρων, προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού. Υπό αυτές τις συνθήκες δημοκρατικό συνέδριο ήταν αδύνατο να διεξαχθεί.

Στην πραγματικότητα το Π.Α.ΜΕ έκανε πράξη τις δημοσιευμένες «εξαγγελίες» του για παρεμπόδιση των συλλογικών εργασιών της μεγαλύτερης ομοσπονδίας εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, με τη γνωστή χυδαία προπαγάνδα περί εργοδοτισμού.

Εν τέλει επιβλήθηκε και μάλιστα βίαια η κομματική σκοπιμότητα.

Με άλλα λόγια όλη η μάχη έγινε διότι το ΠΑΜΕ θα κατέγραφε σημαντικά μειωμένες δυνάμεις στο Συνέδριο της ΟΙΥΕ και κατά συνέπεια στο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Για αυτό και αρνήθηκαν να παραλάβουν μέχρι και τις κάρτες συνέδρων, ώστε να νομιμοποιηθεί η συμμετοχή των ελαχίστων παρόντων εκλεγμένων τους.

Το ΠΑΜΕ δεν δίστασε να στείλει στον καιάδα τις αγωνίες, τους αγώνες και τις διεκδικήσεις εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων που εκπροσωπούνται αντιπροσωπευτικά μέσω της ΟΙΥΕ,

Δεν ήθελαν ΠΟΤΕ να πραγματοποιηθεί συνέδριο και γι’ αυτό προσέφυγαν στη βία.

Η ΟΙΥΕ και τα εκατοντάδες σωματεία – μέλη της αρνούνται να συμμετάσχουν σε τέτοιου τύπου μάχες χαρακωμάτων. Κάθε βίαια πράξη, κάθε παρεμπόδιση, κάθε υλική, οικονομική και άλλη ζημιά, είναι καταδικαστέα και θα επισύρει και τις ανάλογες συνέπειες στα νομικά και φυσικά πρόσωπα που φέρουν την ευθύνη των γεγονότων αυτών.

Ευτυχώς όμως, αδιέξοδα σαν κι αυτά που επιχειρεί δια της βίας να επιβάλει το Π.Α.ΜΕ δεν υπάρχουν για την Ομοσπονδία. Η νομιμότητα θα νικήσει, το εργατικό κίνημα δε θα γίνει το κομματικό νεκροταφείο, που επιθυμούν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΥΕ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog