Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Έπεσαν οι υπογραφές για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για άρση επικινδυνότητας οδικού δικτύου ∆ήµου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων”

- Advertisement -

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα το πρωί,18 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λουτράκι,  ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Γ.Γ. Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γεώργιος Δέδες .

Στη συνέχεια υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για άρση επικινδυνότητας οδικού δικτύου ∆ήµου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που επλήγη από τις φυσικές καταστροφές του Μαρτίου 2017 και του Σεπτεµβρίου 2018»

O Δήμαρχος κ. Γκιώνης αναφέρθηκε στις βραχοπτώσεις στην περιοχή των Καταρρακτών Λουτρακίου, που αποτελεί τοπόσημο για την πόλη του Λουτρακίου. Είπε ότι το αναψυκτήριο που βρίσκεται εκεί, παραμένει κλειστό επί χρόνια, λόγω των επικίνδυνων βραχοπτώσεων. Επιτέλους ένα πρόβλημα, λύνεται με τη βοήθεια του Γ.Γ. κ. Δέδε, τον οποίο ευχαρίστησε.

Στη συνέχεια ο κ. Δέδες είπε ότι η σύμβαση η οποία υπεγράφη σήμερα ελέχθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο,  υπήρχε άμεση ανάγκη αποκατάστασης, λόγω δε των πρόσφατων βροχοπτώσεων το πρόβλημα έγινε ακόμη πιο έντονο.Σε λίγους μήνες θα ξεκινήσει η υλοποίησή του, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δέδες επεσήμανε ακόμη τις χρηματοδοτήσεις που ενέκρινε το Υπουργείο για το Δήμο Λουτρακίου, που ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ και αναφέρθηκε αναλυτικά.

Δείτε ολόκληρη την κοινή Συνέντευξη Τύπου των κ. Γκιώνη και κ. Δέδε

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περιμενε κυριε Δεδε και θα δει που θα πας με τα ψεματαΠου λες τοσα χρονια ολες οι υποθεσεις κολουσανΣτην περιφετεια τωρα ξεκολλησαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog