Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Γιαννάκης…

- Advertisement -

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα πλέον ο Παναγιώτης Γιαννάκης όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Οι Πειραιώτες ευχαρίστησαν τον «Δράκο» για τα δυόμισι χρόνια συνεργασίας και συνεχίζουν την αναζήτηση του διαδόχου του. Ποιοί είναι οι υποψήφιοι για τη διαδοχή του Έλληνα προπονητή, στον πάγκο των κόκκινων…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη για τα δυόμισι χρόνια συνεργασίας μαζί του, ως προπονητή της ομάδας μας. Κατά την περίοδο της θητείας του, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, έλαβε μέρος μετά από απουσία 10 ετών σε δύο συνεχόμενα φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα και μάλιστα φέτος, μετά από 13 χρόνια, συμμετείχε στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καταξιωμένης πορείας του στο χώρο του μπάσκετ».
Ίβκοβιτς, Σκαριόλο, Πέσιτς και Πιανιτζιάνι εξετάζουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ως προς τον αντικαταστάτη του Γιαννάκη.
Τέλος, ο Ολυμπιακός αργά χθες το βράδυ ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του Ισραηλινού διεθνούς μπασκετμπολίστα, Γιοτάμ Χαλπερίν, πως είναι ελεύθερος να αγωνιστεί σε ομάδα της αρεσκείας του.

Πηγή: ΑΠΕ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog