Έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Καραπατά και τον διευθυντή της Πολεοδομίας του δήμου, Μάνο Μαυρογόνατο, λίγο μετά το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, για το θέμα του Προαστιακού. Το loutrakiblog, επικοινώνησε και με τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου και σας μεταφέρει τις δηλώσεις τους.

Ο Μάνος Μαυρογόνατος, τόνισε ότι θεωρεί το επεισόδιο λήξαν και πρόσθεσε: “Μου επιτέθηκε με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς και απειλές τύπου ”θα σε σκίσω,θα σου δείξω εγώ.. κτλ” μετά το τέλος του δημοτικού συμβουλίου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχε αυτή την αντίδραση αφού το συμβούλιο ψήφισε αυτό το οποίο ζητούσαν οι “τρενάκηδες”της πόλης, δηλαδή την έλευση του προαστιακού στην οδό Αιγαίου”.
Από την άλλη, ο Δημήτρης Καραπατάς, από την πλευρά του, δήλωσε: “Ο κύριος Μαυρογόνατος, διασπείρει ψευδής ειδήσεις για να φοβίσει το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το θέμα του Προαστιακού, με απότερο σκοπό να μην περάσει από την οδό Παπανικολάου, χώρο κοντά στο Καζίνο του Λουτρακίου. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην διάρκεια της ομιλίας του, αν έρθει ο Προαστιακός μέσα στο Λουτράκι, θα μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα και θα δημιουργεί προβλήματα, κάτι που οι ίδιοι οι διευθυντές του ΟΣΕ, είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά, σε επίσκεψή τους, το περασμένο καλοκαίρι. Αν είχε παρεβρεθεί στην συνάντηση αυτή, ο Μάνος Μαυρογόνατος, θα το γνώριζε”.