Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σκότωσαν το Σωκράτη Γκιόλια!

- Advertisement -

Θύμα μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης έπεσε έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, στις 5:25 το πρωί, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες για τις συνθήκες της δολοφονίας, που ακόμα είναι υπό διερεύνηση, άγνωστος τού χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός του στην οδό Δαιδάλου 21 και του ζήτησε να βγει στην είσοδο, καθώς -όπως του είπαν- κάποιος έκλεβε
το αυτοκίνητό του.
Εκεί τον περίμεναν δύο ή τρεις άγνωστοι, οι οποίοι τον γάζωσαν με τουλάχιστον 20 σφαίρες.
Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Honda Civic, το οποίο είχε κλαπεί και η απώλειά του είχε δηλωθεί το Σάββατο, 17 Ιουλίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.
Λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο της δολοφονίας, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Λεωνιδίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ΙΧ καμένο. Πιθανότατα οι δράστες διέφυγαν από εκεί με άλλο όχημα. Ο 37χρονος Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 989 και για πολλά χρόνια ήταν  αρχισυντάκτης στις τηλεοπτικές εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Επίσης φημολογείται ότι συνεργαζόταν με το μπλογκ Troktiko γεγονός που όμως διαψεύδει σε ανακοίνωσή του το ιστολόγιο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός δίχρονου αγοριού.
Τα αίτια και τις συνθήκες της δολοφονίας ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
πηγή:τα νέα online
Loutrakiblog: Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν ένας απο τους διαχειριστές του μπλογκ troktiko.Μήπως με τη δολοφονία μιας ελεύθερης φωνής όπως του Σωκράτη ξεκινάει ένας πόλεμος εναντίον των blogs:

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οσο τα blogs θα αποκαλυπτουν αληθειες και δεν θα χειραγωγηθουν (βλεπε TV και τα αλλα, αυτα τα εντυπα με τα cd), θα αποτελουν παντα στοχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog