Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ελεύθερη διακήρυξη των διαχειριστών του loutrakiblog περί υβριστικών σχολίων

- Advertisement -

Φίλοι μπλόγκερς, όσο και να θέλουν κάποιοι ή κάποιες να συνεχίζουν να βωμολοχούν για να ”επιβληθεί” η αναθεώρηση των σχολίων και να σταματήσει η ελευθερία του άμεσου σχολιασμού που θέλουμε να έχουμε, τους πληροφορούμε, ότι πλέον είμαστε..
..5(πέντε!) οι διαχειριστές του Loutrakiblog και συνεπώς μέχρι να γίνουμε 10-15-20-25,, θα καθόμαστε μια ώρα παραπάνω στο loutrakiblog για να διαγράφουμε τους άμυαλους/ες που προσπαθούν μέσω των άκομσων σχολίων και των χαρακτηρισμών, να κλείσουν την ελεύθερη πλατφόρμα επικοινωνίας που είχε πραγματικά ανάγκη (όπως δείχνουν οι αριθμοί επισκεψιμότητας και τα σχόλιά σας) ο διαδικτυακός τόπος μας. Χρέος μας είναι, μαζί με την βοήθειά σας, να απομονώσουμε την ”άσχημη” γλώσσα του πληκτρολογίου για να μην ξαναγυρίσουμε στον μονοπωλιακό μεσαίωνα που ζούσαμε μέχρι τώρα! Στο χέρι μας είναι…

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αδέρφια,είμαστε μαζί σας.η χουντική παρέα των βρωμοαναρτηστών σχολιαστών λαμογιοσυμφερογλυφτών είναι κοινός εχθρός!

  2. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την πρόταση , με τιμά ! δε θα μπορέσω όμως να δεχθώ , για την ώρα προτιμώ να είμαι «μοναχικός και περιπλανώμενος» . Η κίνηση που κάνατε για την αμεσότητα και την ελευθερία των σχολίων είναι άξια συγχαρητηρίων και έχει ήδη βρει ανταπόκριση, ελπίζω να συνεχίσει να αυτορυθμίζεται μόνη της χωρίς πολλές παρεμβάσεις δικές σας .Μέχρι τώρα τα σχόλια είναι συνειδησιακά αυτοελεγχόμενα στο μεγαλύτερο βαθμό , θέλω να συστήσω στους πολίτες-συγγραφείς που γράφουν στο blog σας να τιμούν την ανωνυμία τους, να προστατεύουν την ελευθερία του λόγου που τους δίνεται, καθώς και το χώρο που τους φιλοξενεί , η συνταγή για αυτό, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι τα τεκμηριωμένα σχόλια και όσο γίνεται πιο αντικειμενικά και λογοκριμένα από την συνείδηση μας , έτσι ώστε να πείθουν για αυτό που υποστηρίζουν .Θα πρότεινα επίσης όταν μας πνίγει η αγανάκτηση και το δίκιο και θέλουμε να χώσουμε κανένα μπινελίκι να το αντικαθιστούμε με ένα σατυρικό κείμενο, να στε σίγουροι όλοι ότι είναι πιο αποτελεσματικό και πιο ευχάριστο από το βρίσιμο .
    Καλή συνέχεια…

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  3. Συμφωνώ απόλυτα.Ακόμη και η βρισιά έχει τον τρόπο της. Π.χ δεν χρεάζεται να αποκαλείς κάποιον μ…κα δεν κερδίζεις τίποτα. Δεν χρειάζεται να πείς κάποιον "χαφιέ" για να το καταδικάσεις .Υπάρχουν και πολύ ωραίοι τρόποι πιό κόσμιοι στη πλουσιότατη Ελληνική γλώσσα.Δεν χρειάζεται να δίνουμε τροφή σε ανθρώπους σαν τον Γέρου για να μας λέει όλους όσους γράφουν στα blogs "κουκουλοφόρους".Ας δόσουμε λίγο χιούμορ. Να μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ αστείο προσωνύμιο του Γκιώνη που κυκλοφορεί στη πόλη : ΚΟΥΤΕΡΜΑΝ!!! Είναι νομίζω πολύ χαρακτηριστικό για το πώς το χιούμορ υποκαθιστά τις βρισιές.

    Ανώνυμος

  4. χαχαχα καλο,κουτερμαν!να μοιραστω και γω μαζι σας ενα παλαιοτερο προσωνυμιο για πρωην δημαρχο τον λεγομενο και 'βόδι''..χαχα πλακα εχουν τα παρατσουκλια,τι λετε,δεν αρχιναμε να λεμε ορισμενα για να σπασουμε πλακα,εγω θα ξαναμπω το απογευμα μετα την δουλεια,αλλα θα χει πλακα να το συνεχισουμε

  5. Επίσης πολύ καλό νομίζω παρατσούκλι είναι το :ΜΠΟΥΖΟΚΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Για τον Γκιώνη και το ΜΠΟΥΡΔΑΣ τώρα ξέρετε για ποιόν
    Ανώνυμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog