Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η υποψήφια δήμαρχος Παναγιώτα Φόρτη στο εργοστάσιο της Fulgor

- Advertisement -

Η υποψήφια δήμαρχος του νέου διευρημένου Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, που υποστηρίζεται από τη Λαϊκή Συσπείρωση, Παναγιώτα Φόρτη, βρέθηκε την Παρασκευή στην εταιρία Fulgor, όπου και συνομίλησε με πολλούς εργαζόμενους, εκφράζοντάς τους την αλληλεγγύη του συνδυασμού της.
Η Παναγιώτα Φόρτη, δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει από την πλευρά της οποιαδήποτε αγωνιστική κινητοποίηση αναπτυχθεί από τους εργαζόμενους το επόμενο διάστημα. Η μόλις 30 χρόνων υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, υπερτόνισε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι εργαζόμενοι της Fulgor, αλλά και χιλιάδες άλλοι υπάλληλοι στο Νομό Κορινθίας, καθώς έρχονται κάθε μέρα αντιμέτωποι με το φόβο να μείνουν στο δρόμο. Όπως η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά “όλη αυτή η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της βάρβαρης επίθεσης που έχει εξαπολήσει η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, με συμμάχους τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑ.Ο.Σ. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά και των δημάρχων του Νομού και τον Νομάρχη της Περιφέρειας, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχουν στηρίξει την εργοδοσία και όχι τον εργαζόμενο”. Τέλος, κάλεσε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους μέσα από αυτή τη διαδικασία και να ενισχύσουν τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης με τη ψήφο τους “καταδικάζοντας” αυτούς που οδήγησαν τον τόπο σε αυτή την κατάσταση και δίνοντας στην κοινωνία άλλη προοπτική.

Δείτε τη συνέντευξη της Παναγιώτας Φόρτη:

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παναγιώτα,βάλε νέους άφθαρτους πολίτες στον συνδυασμό σου βγάζοντας έξω τα παλιά στελέχη της ξύλινης γλώσσας και ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθειά σου η οποία είναι άξιας συγχαρητηρίων!
    συμβουλή:μη δίνεις πολύ βάση στο κόμμα γιατί άλλο πράγμα τα εθνοπολιτικά και άλλο τα τοπικά..προχώρα και από τι ξέρω τα παιδιά εδώ θα σε στηρίξουν!

  2. ρε την παναγιώτα!!!!και φυσικά θα την στηρίξουμε άσχετα αν δεν ψηφίζουμε ΚΚΕ,πάμε όλοι μαζί παιδιά να βγάλουμε την παναγιώτα δημοτικό σύμβουλο,εγώ είμαι μέσα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog