Ο Κώστας Λογοθέτης, μίλησε αποκλειστικά στο loutrakiblog και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην έκδοση Δελτίου Τύπου για να αποκαταστήσει την αλήθεια, σχετικά με την εκδήλωση της Κυριακής 1ης Αυγούστου στα ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων.

” Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον  Σωτήρη Νικολάου, ερωτηθηκά αν ισχύει η εκδήλωση που είχαμε προγραμματίσει με τον συνδυασμό στον οποίο ηγούμαι “Με τους Πολίτες Μπροστά”, για την Κυριακή 1η Αυγούστου στο ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδώρων.
Απ’ ότι με πληροφόρησε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων, κάποιος του ανακοίνωσε ότι τάχα αναβάλλεται η εκδήλωση, κάτι που όπως είναι φυσικό μεταφέρθηκε και στους πολίτες των Αγίων Θεοδώρων. Θα ήθελα να πληροφορήσω όλους τους κατοίκους, ότι όπως ανακοίνωσα και στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, την ώρα που έχει συμφωνηθεί (11:00 το πρωί). Ο Συνδυασμός μας καταγγέλλει αυτές τις ανέντιμες πρακτικές που φανερώνουν μόνο πολιτικό πανικό αλλά και ανωριμότητα. Απ’ ότι φαίνεται κάποιοι επιχειρούν να μεταφέρουν το πολιτικό παιχνίδι εκτός “γηπέδου”, μία τακτική που φέρνει στο μυαλό μας άλλους καιρούς και είναι σίγουρο ότι δεν οδηγεί πουθενά. Η αντιπαράθεση θα έπρεπε να ήταν στο επίπεδο των ιδεών, των απόψεων και των θέσεων προκειμένου να δώσουμε όλοι την πρότασή μας για τη λύση των προβλημάτων του νέου διευρημένου Δήμου. Στην εκδήλωση της Κυριακής, σκοπεύουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες των Αγίων Θεοδώρων σχετικά με τις ιδέες και την πολιτική που θα ακολουθήσουμε”.