Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στους Αγίους Θεοδώρους ο Κώστας Λογοθέτης

- Advertisement -
Εκδήλωση για το νέο διευρυμένο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων οργανώνει η ανεξάρτητη κίνηση «Με τους Πολίτες Μπροστά».

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 1η Αυγούστου, στις 11.30 π.μ στο ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος θα αναλύσει την κυρίαρχη θέση της κίνησης για ισότιμη συμμετοχή και η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των διοικητικών ενοτήτων του νέου Δήμου.

«Αυτή η θέση», όπως αναφέρει ο Κ. Λογοθέτης, «αποτελεί προϋπόθεση για να οικοδομηθεί ένας πραγματικά αναπτυξιακός Δήμος, που θα αξιοποιεί όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, που θα σχεδιάζει ολοκληρωμένα έργα και υποδομές, που θα έχει πολιτική ισχύ και κοινωνική συνοχή».

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΣ.Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΜΑΣ….

  2. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΔΟ 1980-1990 ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1990-2000 ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΟΙ 6 ΥΠ.ΔΗΜ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

  3. Πολιτική ταυτότητα έχουν οι πάντες φίλε 1:17 το θέμα είναι ποιός μπορεί να συνεργάζεται έξω από σκοπιμότητες-φανατισμούς κομματικούς και προκαταλήψεις.Ο Κώστας είτε το παραδέχεσαι είτε όχι ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ για την καλώς νοούμενη συνεργασία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό να το θυμάσαι γιατί θα στο θυμίζουν καθημερινά μέχρι τις εκλογές οι άνθρωποι που τον στηρίζουν και άφησε στην άκρη τις κριτικές των περασμένων δεκαετιών.

  4. ΦΙΛΕ 11.14 ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΔΟΡΟΥ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ 3ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ .ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ. ΖΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ.ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog