Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έκτακτο παράρτημα…: Το καλοκαιρινό φλέρτ του loutrakiblog κατέληξε σε γάμο

- Advertisement -

Δείτε με ποιόν…

Η διεύθυνση (εκτός του εκδότη) και η πλειοψηφία των συντακτών της τοπικής εφημερίδας Αρβύλα news, του δήμου Λουτρακίου -Περαχώρας, ανακοινώνουν ότι συμπορεύονται στην προσπάθεια που έχουν κάνει οι διαχειριστές του loutrakiblog και ότι συμμετέχουν πλέον ενεργά για την καλύτερη και αντικειμενικότερη ενημέρωσή σας, αναρτώντας τα άρθρα τους και στο διαδίκτυο. Στο loutrakiblog, θα υπάρχει πάντα μια θέση για νέους συνεργάτες και διαχειριστές που θα ενώσουν τις φωνές και τις ανησυχίες τους με τις δικές μας, βελτιώνοντας την όψη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ομάδας που έχουμε φτιάξει. Στόχος μας είναι η δική σας άποψη να έχει ισχύ σ’ένα ελεύθερο δημοκρατικό  μέσο που αυτή την στιγμή έχει όνομα και λέγεται loutrakiblog! Παιδιά καλωσήρθατε και καλές αναρτήσεις!

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια παιδιά.Τώρα μάλιστα.Θα συνεργάζεται το blog με έναν καταδικασμένο (γιαλοψό) για ψευτιές και με το γνωστό "αλεπού της περαχώρας" που κατάγεται από Καλαμάτα και λέγεταισύμφωνα με μαρτυρία Γιαλοψού, ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ. Με τέτοιους συνεργάτες δεν θα πάει καλά.Είδαμε και πάθαμε να ξεφορτωθούμε το Κουκουλά τώρα θα μας τον κάνετε και συνεργάτη;; Κακό σημάδι φίλε πολύ κακό σημάδι.

  2. Προς 2:29
    Ο σπύρος γιαλοψός δικάστηκε για εξύβριση και θα πάει στο εφετείο όπου κατά 90% θα αθωωθεί.Τώρα αν εσύ είσαι ο πρόεδρος του εφετείου που θα τον καταδικάσεις για ψευτιές όπως λες πάω πάσο..
    Δημήτρης

  3. με ποιους φλεταρατε δεν μας ειπατε και με ποιους ηρθατε σε γαμο-μπλοκ κοινωνια.
    δηλ. παντρευτηκατε και την Αλωπηξ της Περαχωρας-Καλαματας;;;
    οπως και να εχει ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ μακαρι να μας ενημερωνετε σωστα, αλλα πανω απ' ολα με αληθειες…που τοσο αναγκη τις εχει αυτος ο τοπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog