Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουκέτο σε 70 επιχειρήσεις προανήγγειλε το ΣΔΟΕ

- Advertisement -

Ο Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Γ.Καπελέρης, προανήγγειλε πως θα μπει λουκέτο το επόμενο διάστημα, σε 70 τουλάχιστον επιχειρήσεις λόγω των φορολογικών παραβάσεων..
Το βασικό πρόβλημα που εμφανίστηκε είναι η μη έκδοση αποδείξεων απο τους καταστηματάρχες.. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ελέγχους που έγιναν σε 800 επιχειρήσεις, για το διάστημα Ιουνίου και Ιουλίου, διαπιστώθηκαν πάνω απο.. 15.000 παραβάσεις… 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πριν κλείσετε τις 800 επιχειρήσεις που όπως λέτε έκλεβαν, αλλά απασχολούν κάποιες χιλιάδες υπαλλήλους,,πηγαίντε να πάρετε τα κλεμμένα λεφτά από τον Τσοχατζόπουλο,τον Βουλγαράκη,τον Μαντέλη,τον Δούκα,τον Λαλιώτη,και όλη τη σάρα και την μάρα που ΈΚΛΕΒΕ το δημόσιο χρήμα επί 30 χρόνια.. και ύστερα ας κλείσετε τα μαγαζιά που..χάρην δημοσιότητας σας είπανε ότι φοροδιαφεύγουν!Τρομοκρατήσατε μέχρι και τους περιπτεράδες να κόβουν απόδειξη, ενώ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος-χωρίς να έχει μπει στην ''βιοπάλη''έφτιαξε ρετιρέ-ΜΕ ΤΖΑΚΟΎΖΙ, στο Κολωνάκι με μηδέν ένσημα!Κόψατε συντάξεις βιοπαλαιστών,ναυτικών,σκληρών επαγγελμάτων εργαζομένων,διορίζοντας τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο διοικητή του ΙΚΑ,έναν άνθρωπο-επιχειρηματία, με πλούσια εμπειρία δημοσίων απολαβών αξιωμάτων,δείχνοντας την ανεπάρκεια ΌΛΩΝ των πτυχιούχων της πατρίδος μας…Δυστυχώς αδέρφια,το σύστημα είναι χάλια,και όταν λέμε ότι είναι χάλια είναι για τα μπάζα γενικώς..Και ξηγιέμαι,γιατί εγώ είμαι παιδί της πιάτσας και όταν μιλάω ''φάτσα-μπάτσα'',είναι γεγονός!Όλοι το γνωρίζουν αυτό,από τον φίλο μου τον Αποστόλη μέχρι τον Αμπράμοβιτς που λέμε..Κρατάω μια κουβέντα-πρόταση του Χρήστου Ντούσικου,,τι θες-λες κύριε πρωθυπουργέ;;αύξηση στο ΦΠΑ;-Αύριο το πρωί 23000 ταμειακές μηχανές(της Κορινθίας) τις καταθέτουμε στην εφορία Κορίνθου.. ΌΛΟΙ!!τι θα κάνει;;την κότα..Γιατί άμα ήταν μάγκας πρωθυπουργός ΘΑ ΕΊΧΕ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ από τους ΈΧΟΝΤΕΣ και όχι ρε πούστη μ' από τα φτωχαδάκια και τους ΜΗ ΈΧΟΝΤΕΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog