Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

- Advertisement -

Το loutrakiblog, σε συνεργασία με τον θερινό κινηματογράφο Λουτρακίου “Γαλαξίας”, δίνει την ευκαιρία σε έναν από εσάς…

… να κερδίσει μια διπλή πρόσκληση για το έργο “Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής” που θα προβληθεί την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 21:00 και στις 23:00.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail και ένα τηλέφωνο για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας) στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ και ύστερα από κλήρωση που θα γίνει, ένας ή μία από εσάς, θα κερδίσει ΑΜΕΣΑ τη διπλή πρόσκληση.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ;
Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία με τον νικητή / νικήτρια. Πρέπει να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία όλων όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Για δύο λόγους: Πρώτον για να μπορέσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και δεύτερον γιατί το ονοματεπώνυμό σας  θα δοθεί στον υπεύθυνο του θερινού κινηματογράφου έτσι ώστε με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας να πιστοποιήσετε ότι πράγματι είστε εσείς ο νικητής.


ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΕΛΙΚΑ;

Εάν στην τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχουμε, δηλώσετε ότι δεν θα μπορέσετε για κάποιον λόγο να πάτε στον κινηματογράφο, δεν χάνετε την πρόσκλησή σας. Θα μπορείτε να κάνετε χρήση της πρόσκλησης το Σάββατο 7 ή την Κυριακή 8 Αυγούστου. Εάν και σε αυτές τις μέρες δεν μπορέσετε να πάτε, η πρόσκλησή σας ακυρώνεται και γίνεται αυτομάτως νέα κλήρωση. Επίσης, νέα κλήρωση γίνεται και στην περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που μας έχετε δώσει είναι λανθασμένα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog