Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Τελειώνουν” το Λίνεν, στο βάθος Βαλβέρδε…

- Advertisement -

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θα αποτελέσει ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός προπονητής, όλα δείχνουν πως θα «πληρώσει» το «μάρμαρο» του αποκλεισμού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-0). Ήδη το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε ακούγεται για την… επόμενη μέρα στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό από τους ισραηλινούς, τους οποίους θεωρεί υποδεέστερη ομάδα.

Έτσι, ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος δεν είχε πολλούς… οπαδούς στην διοίκηση των Πειραιωτών, αναμένεται την Παρασκευή να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και να λύσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει χώρα ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ούτως ώστε να διαπιστώσει το νέο «αφεντικό» της ομάδας, αν ο Ισπανός ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον Πειραιά.

Άλλωστε, ο «Βάσκος» είναι ο διακαής πόθος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από την ημέρα που θέλησε να μπει στην ομάδα, αφού είχε κάνει πρόταση… δώρο το «μυρμήγκι» στον Σωκράτη Κόκκαλη.

Όμως, στην συνέχεια, ο πρόεδρος των Πειραιωτών είχε επιλέξει τον 57χρονο Γερμανό, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία. Όμως, από την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στον σύλλογο, ο Έβαλντ Λίνεν έμοιαζε… φευγάτος.

Τα πρώτα σημάδια είχαν φανεί στον πρώτο αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου ο Ολυμπιακός δεν έδειξε καλά στοιχεία, με τους ισραηλινούς να παίρνουν αποτέλεσμα πρόκρισης, όπως ήθελαν και ο… εφιάλτης ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, όπου η «ομάδα του λαού» πέταξε εκτός Ευρώπης τους «ερυθρόλευκους».

Από την προηγούμενη Πέμπτη είχαν ξεκινήσει κάποιες… μουρμούρες για τις επιλογές του Έβαλντ Λίνεν, αλλά επειδή η ομάδα έπαιζε σε λίγες μέρες ένα σημαντικό παιχνίδι, όλα «πάγωσαν».

Όμως, μετά το «χαστούκι» από την Μακάμπι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… πάρει φωτιά και προσπαθούν να αντιστρέψουν το κλίμα. Όπως ανέφερε και ο Γιάννης Μώραλης, μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να αλλάξει η εικόνα.

Αυτό που πείραξε περισσότερο τους ανθρώπους στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, πέραν από την οικονομική… καταστροφή, ήταν και η αποκαρδιωτική εμφάνιση του Ολυμπιακού, κυρίως στο Ισραήλ.

Έτσι, ο Έβαλντ Λίνεν εμφανίζεται με το… ενάμισι πόδι στην έξοδο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε προ των… πυλών, προκειμένου η ομάδα να εμφανίσει και πάλι το θέαμα που είχε την περίοδο 2008-2009 όταν ο Ισπανός είχε… αφήσει το στίγμα του στον Πειραιά.

Πηγή: Sportnet

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog