Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα καλύτερα μυαλά των νέων της χώρας μας τα κάνουν αστυνομικούς;

Αν δεν είναι κατάντια αυτό για μια χώρα σαν την Ελλάδα, που ο παγκόσμιος πολιτισμός της οφείλει τον πολιτισμό του, τότε τι είναι;
Οι σχολές τις Αστυνομίας έχουν τα υψηλότερα μόρια γιατί εξασφαλίζουν σίγουρη εργασία , ουσιαστικά με αυτό «ευνουχίζονται» οι πιο έξυπνοι της χώρας μας και «τελειώνουν» ! Δεν μπορώ να το θεωρήσω τυχαίο, κάθε άλλο το θεωρώ δόλια μεθοδευμένο , γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεμπερδέψεις μια και καλή με τους σκεπτόμενους άρα επικίνδυνους  νέους ανθρώπους .

Δεν θα κάνω κριτική στο συγκεκριμένο επάγγελμα δεν είναι αυτό το θέμα , απλά όσο το σκέφτομαι τόσο θεωρώ ότι ίσως η σύγχρονη ελληνική τραγωδία έχει να κάνει με την ανυπαρξία των συγγραφέων της …

Υ.Γ. 1
Το παραπάνω στην διάθεση σας , κάντε το ότι θέλετε , δεν έχω απαίτηση ότι σας στέλνω να γίνεται ανάρτηση , εσείς θα κρίνετε , και μόνο ο προβληματισμός ο δικός σας για μένα είναι αρκετός .

Υ.Γ. 2
Το να γίνω διαχειριστής απαιτεί μια ευθύνη και μια δέσμευση για μένα την οποία δεν είμαι έτοιμος να αναλάβω , δέστε με σαν «εξωτερικό συνεργάτη» , φιλική συμβουλή κρατάτε πάντα καθαρό το μυαλό σας, είναι πολύτιμο !

Υ.Γ.3
Σας συμπάθησα και αυτό φαίνεται ε ? 🙂