Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σωτήρης Νικολάου: “Γι αυτό επιλέξαμε τον Γκιώνη”…

- Advertisement -

Ο αντιδήμαρχος των Αγίων Θεοδώρων, Σωτήρης Νικολάου, μίλησε αποκλειστικά στο loutrakiblog και μας εξήγησε τους λόγους που το Δημοτικό συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων, επέλεξε να στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και να συνταχθεί μαζί του.
” Πιστεύουμε ότι οι Άγιοι Θεόδωροι είναι πολύ καλύτεροι σε σχέση με το χθες και πρέπει να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία. Σε αυτά τα πλαίσια, μιλήσαμε με όλους τους υποψηφίους Δημάρχους του νέου διευρυμένου Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ο κύριος Γκιώνης, μας έδωσε την εντύπωση ότι είναι ο μόνος που μπορεί να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο χωριό μας. Πάντα όμως σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει το ρίσκο της αποτυχίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι άγνωστοι σε μας. Ωστόσο, ο κύριος Γκιώνης, μας κέρδισε με τις ιδέες του και με μοναδικό γνώμονα και σκοπό το καλό του χωριού μας, αποφασίσαμε να πάρουμε μια κοινή πορεία. Ο χρόνος θα δείξει αν έχουμε κάνει λάθος. Πρέπει όμως να ξεκινήσεις από κάπου… Από την πλευρά μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι επιλέξαμε τον κατάλληλο άνθρωπο που διαθέτει τη δυναμική και τη γνώση που απαιτείται, για να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά”. Τι είπε όμως ο αντιδήμαρχος Ύδρευσης των Αγίων Θεοδώρων, Σωτήρης Νικολάου, για τους υπόλοιπους υποψήφιους; “Πρόκειται περί εξαιρετικών και αξιόλογων ανθρώπων. Μας παραξένεψε όμως το γεγονός ότι μας δήλωσαν ότι θα κοιτάξουν τους Αγίους Θεοδώρους περισσότερο από το Λουτράκι. Το είδαμε σαν προεκλογική δήλωση που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί”…

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο χρόνος θα δείξει αν έχουμε κάνει λάθος. Αλλο λεει φιλε μου. Μακαρι ολοι να το ελεγαν αυτο. Παντα ο χρονος δειχνει αν μια επιλογη μας ειναι σωστη η λαθος.

  2. Κύριε Νικολάου,

    Αν οι πολιτικοί μας ήρθαν και σας μίλησαν για να αποφασίσετε εσείς με ποιόν θα πάτε κακώς κάνανε. Εμείς οι δημότες πρέπει α σας ακούσουμε για να δούμε ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ. Από αυτά που διαβάζω και κρίνοντας από την απόφασή σας να πάτε με το Γκιώνη εμένα ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.
    Αν σας επέτρεψαν να βάλετε στην ίδια ζυγαριά όλους τους άλλους υποψήφιους με τον Γκιώνη τότε είναι μάπες.

    Ανώνυμος

  3. Δηλαδή ο Γκιώνης τι σας είπε πρώτα το Λουτράκι και μετα οι Αγ. Θεόδωροι, οπότε δεχτήκατε? Ρε φίλε αντιδήμαρχε δεν μας τα λες καλά. Που μάθατε οτι ο Γκιώνης γνωρίζει τα προβλήματά σας? εδώ καλά καλά δεν γνωρίζει ακόμη τα προβλήματα του Λουτρακίου. Μ΄αυτούς που συζητήσατε και τα βρήκατε δεν τους ζητάγατε και καμιά απάντηση της προκοπής, που να πείθει? έχουν αυτοί πολλούς νομικούς συμβούλους, θα σας εξυπηρετούσαν και σ΄αυτό.
    Τώρα, το δημοτικό συμβούλιο Αγ. Θεοδώρων 6 άτομα έχει μόνο?

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΥΤΟ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΨΗ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΣΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΠΑΝΕ.

  5. αυτο που θα πρεπει να μαθουμαι εινα:
    1ον ποσο πετυχημενοι ηταν (οι 6 και οχι 10 που γράφετε)σαν δημοτικοι συμβουλοι…
    2ον πιστευουν οτι με τους ψηφους που εχουν παρει, θα εκλεγουν στο διευρυμενο δημο;
    3ον κυριοι δημοτικοι συμβουλοι ΕΜΕΙΣ οι ψηφοφοροι θα αποφασησουμε ποιους δημοτικους συμβουλους θελουμε να μας εκπροσωπησουν, και οχι ο κ. Γκιωνης ή αλλος υποψηφιος,ή αλλος μεσολαβητης…
    4ον οι δημοτες των Αγιων Θεοδωρων εχουν μια λιστα αιτηματων προς τον διευρυμενο δημο απο πολυ σοβαρες ελλειψεις, Γιατι δεν δωσατε τοσα χρονια ληση;
    5ον πιστευετε οτι οι ψηφοφοροι ειμαστε προβατα που θα τους συρεται οπου θελετε εσεις;
    6ον σας διαβεβαιω οτι βιαστηκατε…και πολυ μαλιστα.

  6. με προσωπικες εντυπωσεις δεν βαζουμε το μελλον των δημοτων σε αγνωστο μετεριζι.
    εαν ειναι λαθος η επιλογη σας θα την πληρωσουν ολοι οι δημοτες.
    ειναι δυνατον! να επιλεξατε τον κ Γκιωνη με το επιχειρημα οτι δεν θα κοιταξει το χωριο σας;
    και απορριψατε τους αλλους υποψηφιους γιατι σας ειπαν οτι θα κοιταξουν το χωριο σας;
    αρχισαν τα τρελα των εκλογων!!!

  7. Α ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ Κων..ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ …ΠΟΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥΣ¨¨?

  8. Αφου επιθυμειτε να ακουσετε την αποψη των Αγιων Θεοδωρων ακουστε τη. Ο κυριος Νικολαου και οι ομοϊδεατες του με αρχηγο τον νυν δημαρχο Γιωργο Σοφια ειναι υπευθηνοι για το καταντημα της πολεως των Αγιων Θεοδωρων. Ανικανοι, αγραμματοι, αστοιχειωτοι, σφετεριστες και καταχραστες της εξουσιας οι οποιοι ως μοναδικο στοχο ειχαν να βολεψουν τα ξαδερφια τους τα οποια ανειγηραν πολυοροφες πολυκατικιες στην παραλια των Αγιων Θεοδωρων. Ατομα τα οποια καθυστερησαν εσκεμενα την επεκταση του Γ.Π.Σ. προς οφελος ορισμενων εις βαρος του συνολου. Μηπως καποιοι κυριοι του δημοτικου συμβουλιου Αγιων Θεοδωρων ξεχνουν για ποιο λογο συνελαβε η αστυνομια τον αντιδημαρχο;;; Που τα εριχναν τα τοξικα αποβλητα;;; Ποιος ο σκοπος τους;;;

  9. στο μελλον θα μαθουμε πολλα για τους συγκεκριμενους κυριους…
    σιγουρα πηγαν στον καταλληλο συνδυασμο
    ο συνσυασμος που πληρωνει οτι ποινες εχεις…
    ε! ρε γλεντια….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog