Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει…

- Advertisement -

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν με τον Βάσκο προπονητή, ο οποίος αναμένεται προσεχώς στην Ελλάδα.

Το Σάββατο ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ μαζί με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έκαναν ταξίδι-αστραπή στη Βαρκελώνη, συναντήθηκαν με τον Βαλβέρδε (παρουσία του Ιμπάνιεθ) και λίγο αργότερα τα επίσημα χείλη του Ολυμπιακού ενημέρωναν πως ο Ισπανός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Όπως το loutrakiblog είχε αποκαλύψει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Βάσκου τεχνικού και προτίθεται να του δώσει εν λευκώ την διαχείρηση του Ολυμπιακού. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από τα υπόλοιπα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, καθώς φαίνεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να είπε πολλά “ναι”, προκειμένου να αποσπάσει την θετική απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τις επόμενες μέρες (πιθανότατα τη Δευτέρα) ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, θα έρθει στην Ελλάδα για τις τελευταίες λεπτομέρειες και την επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση των ερυθρολεύκων.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog