Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιές εκπομπές μένουν και ποιές αλλάζουν τη νέα τηλεοπτική σαιζόν;

- Advertisement -

Από τον Οκτώβρη πάνω κάτω αναμένεται να αρχίσει η μάχη της τηλεθέασης για όλους τους σταθμούς, οι οποίοι αν μη τι άλλο φιλοδοξούν ένα χορταστικό κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης και κατά συνέπεια από τη διαφημιστική πίτα. Για να δούμε αναλυτικά λοιπόν το κάθε κανάλι.

Το Mega αντεπιτίθεται με Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά στο πρωινό. Παράλληλα από τα βαριά χαρτιά αναμένεται να είναι η επάνοδος του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τηλεπαιχνίδι και το σόου του Καπουτζίδη.

Επίσης οι δύο επιτυχημένες καθημερινές σειρές «η ζωή της άλλης» και «τα μυστικά της ΕΔΕΜ», η Ευγενία Μανωλίδου και οι σεφ της , αλλά και το μεγάλο στοίχημα που ακούει στο όνομα «Το Νησί», αποτελούν τα όπλα του Μega.

Ο ΑΝΤ1, μετά από μια καλή περσινή χρονιά, θα βασιστεί στα προγράμματα που πέρσι τον ανέβασαν. O Γιώργος Παπαδάκης, το δίδυμο Καραμέρου Χαριτάτου, οι Ράδιο Αρβύλα, η Βίκυ Καγιά και με το «Next top model», ο Χρήστος Φερεντίνος και το Deal και φυσικά το X-Factor. Μετά τις γιορτές το «Ταλέντο» και το «Dancing». Από σίριαλ, η επιτυχημένη «Ονειροπαγίδα».

Ο Alpha είδε το πείραμα των real life να πετυχαίνει(και να αντιγράφεται) και φυσικά θα επενδύσει και πάλι σε αυτά.
Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι αγρότες της, οι χρεωμένοι του Νίκου Σαμοϊλη, η Σίσσυ Φειδά, ο Έκτορας Μποτρίνι, θα μπουν στη μάχη της τηλεθέασης μετά την επιτυχημένη παρουσία τους. Στοίχημα για το κανάλι αποτελεί και το «Big Brother».

Φυσικά, υπάρχουν και τα βαριά ονόματα όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ελένη Μενεγάκη, η Ρούλα Κορομηλά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ναταλία Γερμανού.

Το Star μετά τη μεταγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου θέλει να ενδυναμώσει την απογευματινή του ζώνη και σε ότι αφορά την prime time ζώνη , θα επενδύσει όπως πάντα σε ταινίες και ξένες σειρές. O Αιμίλιος Λιάτσος, Χριστίνα Λαμπίρη και Ελεονώρα Μελέτη αποτελούν τον υπόλοιπο κορμό του προγράμματος.

Στο Alter ακολουθούν το μοτίβο των τελευταίων χρόνων. Νίκος Χατζηνικολάου, Γιώργος Αυτιάς, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Κώστας Χαρδαβέλλας, Αγγελική Νικολούλη στην ενημέρωση, και Αννίτα Πάνια και Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ψυχαγωγία.

Πηγή: tvnea.blogspot.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog