Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία…

- Advertisement -

Η απίστευτη ιστορία της θα μπορούσε να είναι ταινία. Στα 16 της κέρδισε το Λόττο και έκτοτε άρχισε ο κατήφορος.

Κοκαΐνη, διαζύγιο, απώλεια των παιδιών της και τέλος κατάθλιψη. Όμως η Κάλι στάθηκε ξανά όρθια

Η ζωή της σενάριο για δραματική ταινία. Ήταν 16 ετών όταν η Κάλι Ρότζερς παρατώντας το σχολείο και την οικογένειά της κέρδισε σχεδόν 2 εκατομμύρια λίρες στο Λόττο.

Σήμερα επτά χρόνια μετά λέει ότι τα χρήματα δεν της έφεραν τη ευτυχία. Δυο εβδομάδες μετά τη νίκη της, γνώρισε τον 29χρονο Νίκι Λάουσον τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και τον παντρεύτηκε.

Κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους ξόδεψε περισσότερες από 250.000 λίρες για κοκαΐνη και αλλά τόσα για περιττά έξοδα. Έκανε προσθετική στήθους, τριγύρναγε καθημερινά σε πάρτι, αγόραζε αυτοκίνητα και τέσσερα σπίτια για τα μέλη της οικογένειάς της.

Με το εν διαστάσει σήμερα σύζυγό της έχει ένα 5χρονο γιο και μια 3χρονη κόρη τα οποία λατρεύει αλλά μετά από τρεις απόπειρες αυτοκτονίας και επειδή ήταν κοκαϊνομανής έχασε την επιμέλειά τους.

Η ζωή της πήρε την κατηφόρα έφτασε στο πάτο και έπαθε βαριάς μορφής κατάθλιψη. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Πήγε σε γιατρούς γιατί όπως δηλώνει δεν ήθελε πλέον να ζει.

Σήμερα νιώθει καλύτερα. Σε συνέντευξή της στο Βρετανικό περιοδικό Closer εξηγεί πως από το ζενίθ έφτασε στο ναδίρ και ξανασηκώθηκε. Είναι η ιστορία της πιο νεαρής νικήτριας Λόττο στο νησί.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog