Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι 5 καλύτερες σκανδαλιστικές φήμες

- Advertisement -


Ο Κιάνου Ριβς παντρεύτηκε έναν άντρα

Στα μέσα της δεκαετία του 90, ένα γαλλικό έντυπο δημοσίευσε μια ιστορία, σύμφωνα με την οποία ο διάσημος ηθοποιός ήταν ομοφυλόφιλος και ότι είχε παντρευτεί τον Ντέηβιντ Γκέφεν, έναν γνωστό γκέι φιλάνθρωπο σε μυστική τελετή. Φυσικά, αυτή η είδηση έκανε το γύρο του πλανήτη και αποδείχτηκε ότι ήταν ένα άστοχο κατασκεύασμα του κίτρινου Τύπου. Η κουτσομπολίστικη στήλη του Μπίλι Μάστερς έγραψε ότι “Οι πηγές μου λένε ότι ο Ντέηβιντ δήλωσε πως περιμένει να παντρευτεί κάποιον που να μπορεί να παίξει”. Βέβαια, όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά, και κανείς ακόμα δεν έχει πειστεί απόλυτα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του ανύπαντρου ηθοποιού.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι γιος του Καρόλου

Ήταν οφθαλμοφανές -και δεν το έκρυβαν άλλωστε- ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Κάρολος δεν ήταν πιστοί ο ένας στον άλλο, από την αρχή του γάμου τους. Με την γέννηση του μικρότερου γιου τους, Χάρι, όλοι άρχιζαν να αμφισβητούν την πατρότητα του: το πρόσωπο και τα μαλλιά δεν ταίριαζαν τόσο στον Κάρολο, όσο στην εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε εκείνο τον καιρό η Νταϊάνα, με τον στρατιωτικό Τζέιμς Χιούιτ. Η ίδια παραδέχτηκε δημόσια τον παράνομο δεσμό της το 1995, αλλά διευκρίνησε ότι τον γνώρισε μετά τη γέννηση του Χάρι. Ο Χίουιτ, επίσης, δήλωσε ότι την γνώρισε για πρώτη φορά το 1986, όταν ο Χάρι ήταν ήδη ενός ενάμιση έτους. Παρόλο που ουσιαστικά το κοινό ποτέ δεν το έμαθε στα σίγουρα, η φίλη της Νταϊάνα, Σιμόν Σίμονς στο βιβλίο που εξέδωσε, έγραψε ότι η πριγκίπισσα ήταν υποχρεωμένη να κάνει τεστ πατρότητας και στα δύο παιδιά της, Γουίλιαμ και Χάρι. Σύμφωνα με τα γραφόμενα της, και τα δύο αγόρια ήταν γιοι του πρίγκηπα Κάρολου.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ασφαλίσει τα… οπίσθια της

Σύμφωνα με τα κίτρινα έντυπα του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, συγκεκριμένα της The Sun και της New York Post, το 1999 η J.Lo ασφάλισε ολόκληρο το κορμί της για ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Συγκεκριμένα τα πόδια μαζί με τα οπίσθια της, “τιμολογήθηκαν” στα 300 εκατομμύρια, ενώ το στήθος της είχε αξία 100 εκατομμύρια- το καθένα. Οι φήμες εξαπλώθηκαν και τελικά επικράτησε το ότι η Λόπεζ έχει ασφαλίσει μόνο τα οπίσθια της για το υπέρογκο ποσό του ενός δις. Γιατί; Γιατί απλά είναι πιο “πιασάρικο” για τίτλο εξωφύλλου. Η ίδια η τραγουδίστρια αρνήθηκε τις φήμες, αλλά δεν μας έπεισε ιδιαίτερα: “Δεν ξέρω από που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία. Όταν το άκουσα, το θεώρησα πολύ αστείο”. Είναι όντως αστείο;

Ο Χίτλερ είχε έναν όρχη

Αν και οι ιστορικοί συμφωνούν ότι οι όρχεις του Αδόλφου ήταν… κανονικού μεγέθους, η άποψη ότι στην πραγματικότητα είχε έναν μόνο όρχη έχουν κάποια αληθινή βάση. Μια σοβιετική αυτοψία που είχε γίνει στο σώμα του, γράφει ότι “ο αριστερός όρχης δεν μπορεί να βρεθεί”. Όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν ενδιαφέροντα αλλά δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Κατά πρώτον, το σώμα του Χίτλερ κάηκε. Δεύτερον και κυριότερο, τα σοβιετικά έγγραφα δεν φημίζονται για την ακεραιότητά τους. Το 1945 οι Σοβιετικοί -και όχι μόνο- είχαν πολλούς λόγους να για θέλουν να “σπιλώσουν” την εικόνα του Χίτλερ. Στο βιβλίο Explaining Hitler, του Ρον Ρόζενμπαουμ, ο συγγραφέας γράφει: “Ο χαμένος όρχης έχει μετατραπεί στη μοναδική λύση που θα φωτίσει το σκοτάδι: αν όντως υπάρχει τότε όλα εξηγούνται…”

Η Μέριλιν Μονρόε συμμετείχε σε ταινίες πορνό

Δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο που να μην ήθελε να δει την Μέριλιν σε προσωπικές στιγμές – αν αυτές υπήρχαν καταγεγραμμένες. Σύμφωνα με τα αρχεία του FBI, ο Τζο Ντι Μάτζιο προσπάθησε να αγοράσει “μια ταινία της αποθανούσας Μέριλιν Μονρόε με περιπτύξεις της με άγνωστο άντρα”. Το 1980, ένας Σουηδός φωτογράφος εξέδωσε ένα μικρό, βουβό ερωτικό στιγμιότυπο του 1948, του οποίου η πρωταγωνίστρια έμοιαζε εκπληκτικά στην Μέριλιν. Παρόλο που το φιλμ αυτό υπάρχει και πωλήθηκε πέρυσι σε δημοπρασία για 1,5 εκατομμύριο δολάρια, κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος ότι η γυναίκα της ταινίας είναι η Μονρόε. Μήπως, έχει και καμία σημασία τελικά;

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog