Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια στο σύλλογο προστασίας Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές του συλλόγου προστασίας του δάσους Αγίων Θεοδώρων. Άλλωστε…

… τα μέλη του συλλόγου βρίσκονται πάντα πρώτα σε όλα τα μέτωπα της φωτιάς, και συμβάλλουν στην άμεση αντιμετώπιση και κατάσβεση των πυρκαγιών σε όλη την Κορινθία.
Αφορμή για το άρθρο μας δόθηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε ανήμερα της Παναγίας έξω από τον σταθμό του προαστιακού των Αγίων Θεοδώρων.
Η φωτιά ξέσπασε στις 2,00 το μεσημέρι και παρότι ήταν μεγάλη γιορτή και όλοι οι εθελοντές θα είχαν κάποιο συγγενικό πρόσωπο να γιορτάζει, παρόλα αυτά έφτασαν πρώτοι στο σημείο της φωτιάς και μάλιστα την είχαν ελέγξει πλήρως μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική.
Ο Σύλλογος Προστασίας του Δάσους Αγίων Θεοδώρων από την αρχή του χρόνου έχουν επέμβει σε περισσότερα από 30 περιστατικά, στα οποία ως επί το πλείστον φτάνουν πρώτοι, χάρη στην άψογη λειτουργία, και στην επαγρύπνηση που τους διακρίνει.
Βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στις θέσεις τους μέσα στο δάσος ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών (καύσωνα) και χωρίς να έχουν αργίες ή γιορτές.
Τους ευχαριστούμε όλους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν χωρίς την οποία είναι βέβαιο ότι το δάσος των Γερανείων που δίνει ζωή στην περιοχή μας δεν θα υπήρχε, και προτρέπουμε όλους να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν στο έργο τους.
Πηγή: e-istos.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog