Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη

- Advertisement -

Έλειψα από το Λουτράκι αρκετά χρόνια χωρίς όμως ποτέ να χάσω την επαφή με την εδώ πραγματικότητα αν και, εκ των πραγμάτων, δε ζούσα την καθημερινότητά του. Το τελευταίο συμβαίνει εδώ και κάποιους μήνες.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος όταν συναντώ παλιούς φίλους, συμμαθητές, γείτονες. Αισθάνομαι μια περιέργη ικανοποιήση όταν μπορώ και συνδέω πρόσωπα με ιστορίες από τα παλιά.
Απο την άλλη ωστόσο συνειδητοποιώ ότι κάποια πράγματα με θυμώνουν.

Πάρα πολύ!

Θυμώνω όταν βλέπω οι συμπολίτες μου να αδιαφορούν για τους συνανθρώπους τους, Λουτρακιώτες ή μη.

Δύο οικοδομικά τετράγωνα επί της Ελ. Βενιζέλου να τα περπατήσεις από το δρόμο, με το παιδί σου στο καροτσάκι, επειδή αυτοκίνητα με πινακίδες ΚΡΜ, ΚΡΝ κλπ όχι μόνο κλείνουν τις διαβάσεις αλλά και παρκάρουν εξ ολοκλήρου στο πεζοδρόμιο θα εξόργιζε τον καθένα.

Έχω σίγουρα μεγαλώσει και πιθανότατα παραξενέψει. Επίσης κάποιοι μπορεί να μιλήσουν για τις υποδομές, την αυξημένη λόγω καλοκαιριού κίνηση κ.α.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε υπεύθυνοι για τον τόπο μας και οι μόνοι που πρέπει να τον κάνουμε να προοδεύει. Αυτό δεν σημαίνει ότι μας ανήκει.
Ειδικά σε βάρος των συνανθρώπων μας.
Λουτρακιωτών και μη.

Σωτήρης Μήτρου

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωτήρη ντρέπεσαι να τα πείς τα πράγματα χύμα;Αφού οι άρχοντες του τόπου περί άλλων τυρβάζουν και το μόνο που κάνουν είναι να φτιάχνουν γενικώς και ειδικώς τους εαυτούς τους και των συν αυτούς.Καημένε ψηφοφόρε της 7 Νοεμβρίου 2010 τι θα πάθεις την επομένη της πρωτοχρονιάς εαν κουβαλάς τα ίδια μυαλά………

  2. ρε φίλε 5:14 τι φταίει ο δήμαρχος ο πρωθυπουργός και δεν ξέρω εγώ ποιος αν εσύ είσαι γαϊδούρι και παρκάρεις οπού γουστάρεις? κατηγόρησε τους και απόδωσε τους ευθύνες για άλλα πράγματα αλλά όχι για αυτό.. αν εμείς είμαστε γαϊδούρια και δεν σκεπτόμαστε τον συνάνθρωπο δεν μας φταίει κανένας.. και μην πεις για κολονάκια και ιστορίες.. γιατί τότε με το ίδιο σκεπτικό μήπως θα πρέπει να κυκλοφορούμε με μπλουζάκια που να λένε " φίλε μην με σκοτώσεις γιατί θα πας φυλακή"???
    ο Σωτήρης έχει απόλυτο δίκιο και δεν ντρέπεται να τα πει χύμα… χύμα τα λέει και αν δεν κατάλαβες κατηγορεί εμένα και εσένα που παρκάρουμε οπού γουστάρουμε
    ———
    Ο δικηγόρος του διαβόλου

  3. Φίλε Σωτήρη δεν μεγάλωσες καθόλου,απλά σάν γονείς τα βλέπουμε διαφορετικά απο πρίν που δέν μας πολυένοιαζε και τόσο.Το κακό για εμένα είναι πως κάποιοι ρίχνουν το μπαλάκι στην κάθε δημοτική αρχή,ενώ αυτό έχει να κάνει με εμάς και μόνο.Μάλλον θα είναι απο αυτούς που…έχουν την μύγα.
    ΣΩΤΗΡΗ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    Έχω πολλές φοτωγραφείες,απλά δεν θα σβήνω τον αριθμό της πινακίδας και θα γνωστοποιώ και τον ιδιοκτήτη.
    Πίστευα,πιστεύω και θα πιστεύω στον άνθρωπο.
    Γιαύτο πάντα θα προσπαθώ να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο,
    ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΝΑ.

  4. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι θα πρότεινα όπως λέει και ο φίλος να δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες με τους εξυπνάκηδες ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

    Ανώνυμος

  5. Συμφωνω και πινακιδες και φωτογραφιες και ονοματεπωνυμο οτι εχει σχεση με αυτους που δημιουργουν προβληματα στη πολη μας.
    για ολους ομως…οχι για οσους συμπαθουμε κανουμε την παπια!!!
    ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog