Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κρστιτς: Μου γλίστρησε η καρέκλα

- Advertisement -

Ο Νέναντ Κρστιτς κλήθηκε από την αστυνομία να καταθέσει για την… καρεκλιά στον Μπουρούση, με την οποία του… άνοιξε το κεφάλι!
Ο Σέρβος λοιπόν για να μην κατηγορηθεί ότι το έκανε σκοπίμως , είπε: «Ηθελα να αμυνθώ και εκείνη τη στιγμή βρήκα μπροστά μου μια καρέκλα. Πήγα να την σηκώσω αλλά μου γλίστρησε και έφυγε από τα χέρια μου… Δεν ήθελα να χτυπήσω, ούτε να τραυματίσω κανέναν…»

Ο Γιάννης Μπουρούσης μεταξύ άλλων κατέθεσε: «Mπήκα στην μέση για να χωρίσω τους συμπαίκτες μου με τους Σέρβους, που είχαν έρθει στα χέρια. Ξαφνικά δέχθηκα μια καρέκλα στο κεφάλι. Δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη κανενός», ενώ ο Τεόντοσιτς είπε στην αστυνομία: «Είχα ένα φραστικό επεισόδιο με τον Αντώνη Φώτση, το οποίο τελείωσε και αμέσως μετά προσπάθησα να ηρεμήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά και τον Σχορτσιανίτη».

Επίσης θα κληθούν να καταθέσουν στην αστυνομία Φώτσης, Σχορτσιανίτης, Κέσελι και Τσαρτσαρής.

Πηγή: gazzetta

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αληταμπουρες ειναι ολοι οσοι συμμετειχαν… ΟΛΟΙ!.. δεν ειναι πνευμα αυτο, ουτε εχει να κανει με εθνικα ορια… ολοι ειναι αληταμπουρες… οταν σηκωνεις το χερι να χτυπησεις τον αλλον, να ξερεις οτι θα υπαρχει αντιδραση… ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και πιο πολυ εμεις που ειμαστε και οικοδεσποτες υποτιθεται… αυτοι βγαζουν εκατομυρια, εσυ που τους υπερασπιζεσαι τι βγαζεις???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog