Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πήγε να του κάνει έκλπηξη και πέθανε στην καμινάδα…

- Advertisement -

Σε αποσύνθεση βρέθηκε το πτώμα μιας γιατρού από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η οποία παγιδεύτηκε στην καμινάδα του σπιτιού του εραστή της ενώ προσπαθούσε να μπει κρυφά μέσα στο σπίτι του.
Όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη, αλλά το μακάβριο εύρημα ανακαλύφθηκε τρεις μέρες αργότερα.

Η dr Ζακλίν Κοτάρακ που βίωνε μια θυελλώδη σχέση με τον εραστή της, είχε προσπαθήσει αρχικώς να εισβάλει στο σπίτι του χρησιμοποιώντας ένα φτυάρι, αλλά μετά σκαρφάλωσε στη στέγη με μια σκάλα, αφαίρεσε το σκέπαστρο της καπνοδόχου και γλίστρησε μέσα βάζοντας πρώτα τα πόδια. Εντωμεταξύ, το αντικείμενο του πόθου της, ο άντρας του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί από την αστυνομία αλλά ταυτίζεται με τον 58 ιδιοκτήτη του σπιτιού Γουίλιαμ Μούντι, διέφυγε απαρατήρητος από άλλη έξοδο προκειμένου να αποφύγει να την συναντήσει.

Έκανε μια απίστευτα εσφαλμένη επιλογή ενώ κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί και δυστυχώς εξέπνευσε“, είπε ο Μούντι στο Associated Press: “Είχε τα προβλήματα της -τα προσωπικά της φαντάσματα- αλλά ποτέ δεν έχασα τον σεβασμό μου για εκείνη“.
Ο Μούντι, που έκανε τις δηλώσεις αυτές τηλεφωνικώς, δεν διέψευσε τον χαρακτηρισμό της αστυνομίας για τη σχέση του με την Κοτάρακ ως σχέσης “με πολλά σκαμπανεβάσματα”, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο της, λέγοντας ότι είναι πιο σημαντικό να εστιάσουμε στα καλά που έκανε όσο ζούσε.
Ο Μούντι, που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας συμβούλων πολιτικών μηχανικών, είπε επίσης ότι η Κοτάρακ ήταν μια εξαίρετη ειδική παθολόγος, η οποία συχνά πρόσφερε δωρεάν συμβουλές αλλά και φάρμακα στους ασθενείς της.
Όπως όλα δείχνουν, η 49χρονη γιατρός πέθανε μέσα στην καμινάδα, αλλά το πτώμα της ανακαλύφθηκε το Σάββατο από την οικιακή βοηθό, η οποία παρατήρησε μια παράξενη μυρωδιά και κάποια υγρά που έβγαιναν από το τζάκι. Στη συνέχεια, η ίδια και ο γιος της έψαξαν το εσωτερικό του τζακιού χρησιμοποιώντας έναν φακό και ανακάλυψαν τη νεκρή Κοτάρακ να αιωρείται σφηνωμένη στην καπνοδόχο περίπου μισό μέτρο πάνω από το άνοιγμα του τζακιού.
Οι άντρες της πυροσβεστικής αφιέρωσαν πέντε ώρες για να αποσυναρμολογήσουν την καμινάδα και να αφαιρέσουν το πτώμα της Κοτάρακ από την έξω πλευρά, με τη βοήθεια γερανού.
Σύμφωνα με τις αρχές, το προσωπικό του γραφείου της γιατρού είχε δηλώσει την εξαφάνιση της δύο μέρες νωρίτερα, αφού εκείνη δεν είχε παρουσιαστεί στη δουλειά. Το αυτοκίνητο και τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν κοντά στο σπίτι του άντρα.
Ενώ ακόμα δεν έχουν προσδιοριστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έχει προγραμματιστεί νεκροψία και παρότι οι ανακριτές είχαν υποψίες για ανθρωποκτονία, κάτι τέτοιο δεν έχει διαπιστωθεί.

Πηγή:  http://www.ethnos.gr/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog