Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα του συνδυασμού “ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ”

- Advertisement -

Συνδημότισσες & Συνδημότες,

ο δήμος μας με τη συνένωση των Αγίων Θεοδώρων αποκτά πλέον ισχυρή δυναμική για πολύπλευρη ανάπτυξη.


Η νέα αυτή προοπτική του δήμου μας, που συμπίπτει με τη σύγχρονη απαξίωση του πολιτικού μας συστήματος, απαιτεί τη συντονισμένη δράση νέων ανθρώπων με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Σαν νέα λοιπόν γενιά κι εμείς αποφασίσαμε να τολμήσουμε ένα δύσκολο αλλά συνάμα τόσο γοητευτικό εγχείρημα: να ενώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα της απαλλαγής του δήμου μας από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, που δεν του επέτρεψαν ως τώρα να καταλάβει τη θέση που του αρμόζει και, συνδυάζοντας τη γνώση των τοπικών προβλημάτων, την ανεξαρτησία μας από τις όποιες δεσμεύσεις, την εμπειρία από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, την καταξίωση στον επαγγελματικό μας χώρο με την αγάπη για τον τόπο μας, την πίστη στις ακατάβλητες αξίες της αλήθειας, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, και να δώσουμε ένα νέο ελπιδοφόρο όραμα για ισόρροπη ανάπτυξη και αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

Στη Συνένωση Προόδου – Νέα Πορεία σας θέλουμε δίπλα μας χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και υποκριτικές εκδηλώσεις φιλίας που καταρρακώνουν την αξιοπρέπεια και ανοίγουν το δρόμο για κάθε είδους προεκλογική χυδαιότητα. Σας θέλουμε δίπλα μας γιατί, ως κομμάτι της ίδιας της κοινωνίας, σταθήκαμε στη χαρά ή τη λύπη σας, την επιτυχία ή την αποτυχία σας, γιατί δεθήκαμε μαζί σας με σχέσεις φιλίας και αλληλοϋποστήριξης, γιατί αγαπάμε τον καθένα με ότι αυτός κουβαλάει μέσα του.

Η Νέα Πορεία με πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας φιλοδοξεί, με συντονισμένη δράση και συμπαράσταση, να αποτελέσει το εφαλτήριο προόδου για όλους τους κατοίκους του δήμου μας.
Στην προσπάθειά μας αυτή δεν περισσεύει κανείς.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog