Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Και στο tro-ma-ktiko οι πλημμύρες του Λουτρακίου

- Advertisement -

Στις 12:47, το blog tro-ma-ktiko, έκανε λόγο μέσα από καταγγελία αναγνώστη για την πλημμύρα από τη σφοδρή νεροποντή και τη μακρά διακοπή ρεύματος που την ακολούθησε. Συγκεκριμένα:

Καταρρακτώδης βροχή και στο Λουτράκι από τις 20:30 μέχρι και τώρα… Ο κεντρικός δρόμος είναι ένα ποτάμι. Το ρεύμα, από τις 20:40 ήρθε στις 23:00. Γκρέιντερ και πυροσβεστικά στους δρόμους. Ένας χαμός… Αναγνώστης

Σχόλιο Loutrakiblog: Μήπως όλα αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν; Μήπως έπρεπε να έχουν γίνει κάποια απλά πράγματα που δεν έγιναν; Μήπως η πόλη μας δυσφημείται από μηνύματα σαν αυτά; Και στο κάτω κάτω, αρκεί μια βροχή για να έρθουν στην επιφάνεια τόσο σοβαρά προβλήματα;

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν λέω ότι όλα είναι καλά.. αλλά ρε παιδιά το χθεσινό ήταν απλά μια βροχή????? οι πιο παλιοί λένε ότι τέτοιο πράγμα δεν θυμούνται να έχουν ξαναζήσει..
    πάντως παρόλα αυτά από ότι έχω διαπιστώσει το μονό πρόβλημα που άφησε η βροχή είναι στους Ταξιάρχες όπου το πρόβλημα προϋπήρχε και δεν είναι τόσο απλό στην λύση του και πιστέψτε με , έχω προσωπική άποψη στο θέμα.
    όσο για τον αν δυσφημείτε η πόλη από αυτό το μήνυμα αυτό κατά την γνώμη μου διαβάζοντας στο δεν βγαίνει από πουθενά..
    το μήνυμα δείχνει την δυσμενή κατάσταση που έφερε η "Καταρρακτώδης βροχή", όπως αναφέρει το μήνυμα ή "σφοδρή νεροποντή" όπως λέτε εσείς πριν το γυρίσετε σε "απλή βροχή".
    και δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κάνει υποδομές για "ακραία" καιρικά φαινόμενα…
    Να είμαστε λίγο λογικοί.

  2. φίλε 3:33,
    μπορείς να μου πεις την υπηρεσία που είναι αρμόδια για το θέμα ? (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ)
    ξέρεις ότι όλοι οι καθαρισμοί το ρεμάτων είναι παράνομοι ?
    αλλά το ρέμα, γιατί μάλλον δεν έχεις προσωπική άποψη (δεν σε κατηγορώ), ήταν καθαρό.
    το θέμα είναι ότι για το ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑ… αυτό είναι το πρόβλημα για όσου δεν ξέρουν.
    και σε αυτό έχουν μεγάλες ευθύνες όταν κάποιοι πριν από χρόνια έφτιαξαν στο σχέδιο για το Λιβαδάκι…

  3. Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά!! Έπρεπε να δείτε τι γινότανε στις 9:30 το βράδυ που πήγαινα στη δουλειά.Γυναίκες μέσα στα νερά να καθαρίζουν τα λούκια στις άκρες του δρόμου που είχαν βουλώσει από τα σκουπίδια και είχαν πλυμηρίσει οι αυλές τους. Αν τέτοια πράγματα γίνανε με τη πρώτη βροχή φαντάσου τι θα γίνει αν έχουμε πραγματική καταιγίδα. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι κάνει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πληρώνεται. Δεν άκουσε από τη προηγούμενη ότι θα βρέξει; Δεν αρκεί αυτό για να στείλει να καθαρίσουν τα λούκια στα πεζοδρόμια;; Τι περιμένει να του σείλει επιστολή η νομαρχία;; Δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει προκαταβολικά;;Αλλά από άνθρωπο πουκυνηγάει τους συνδικαλιστές τι να περιμένει κανένας;; Μόνο να τσεπώνει τα 2.000 το μήνα ο άχρηστος.

    Ανώνυμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog