Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μήνυμα αναγνώστη:”Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”

- Advertisement -

Έξαλλος ήταν συμπολίτης μας όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά με το loutrakiblog και ‘βγάζοντας αφρούς απ’το στόμα’, μας έκανε εντονότατα παράπονα για συγκεκριμμένο υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος έχει το κακό συνήθειο..
…όπως μας είπε να μην απαντάει σε καμιά τηλεφωνική κλήση του εδώ και δυο μέρες- χωρίς όπως μας τόνισε να υπάρχει λόγος. Προσπαθώντας να τον ηρεμήσουμε δικαιολογώντας το βαρύ πρόγραμμα που έχουν ΌΛΟΙ οι υποψήφιοι, μας προβλημάτισε όταν μάθαμε ότι ο εν λόγω υποψήφιος διαλαλεί στην τοπική κοινωνία ότι ο αγανακτισμένος συμπολίτης μας είναι από τους πιό φανατικούς του ψηφοφόρους. Μετά την σύντομη συνομιλία που είχαμε με τον αγαπητό συμπολίτη μας προσπαθήσαμε και εμείς να επικοινωνήσουμε με τον εν λόγω υποψήφιο δήμαρχο αλλά μάταια. Πάντως το ίδιο κακό συνήθειο τείνει να αποκτήσει και έτερος υποψήφιος δήμαρχος για τον οποίο έχουμε ακούσει παρόμοια παράπονα τον τελευταίο καιρό και καλό είναι και οι δυο υποψήφιοι δήμαρχοι αν  ‘έχουν καβαλήσει καλάμι’  να το ξεκαβαλήσουν γρήγορα γιατί οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι αρκετά ρευστές και βλέπουμε καθημερινά μετατοπίσεις όχι μόνο ψηφοφόρων αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 4:35,όλη η πόλη ξέρει ότι ο Λογοθέτης είναιαυτός που δεν σηκώνει τηλέφωνα,ίσως με τις τεχνολογίες να μην τα πηγαίνει καλά και δεν ξέρει πως δουλεύουν τα κινητά

  2. Ελάτε ρε παιδιά μην αρχίζουμε τώρα τις τρίχες! Δεν σήκωσε το τηλέφωνο ,ε και; Πρέπει ο φίλος να μας δόσει και άλλες πληροφορίες π.χ τηλεφωνεί στον υποψήφιο για ψύλλου πήδημα; Έχει ο υποψήφιος ο τηλέφωνό του ώστε να ξέρει ποιός είναι;; ΄Μήπως τηλεφωνεί σε ακατάληλες ώρες; Δεν μπορεί επειδή κάποιος είναι υποψ'ηφιος να γίνεται μπαλάκι στη διάθεση του καθένα μας. Όμως δεν επιτρέπεται να μην επιστρέφει τα τηλέφωνα που δεν μπορούσε να απαντήσει γιατί και αυτό είναι γαϊδουριά .Αν επιλέγουμε όμως δήμαρχο ανάλογα ποιός μας απαντάει πιό πολύ στο τηλέφωνο τότε είμαστε για λύπηση.Τότε να ψηφίσουμε το 11888 που απαντάει πάντοτε. Τυχαίο…δεν νομίζω!

    Ανώνυμος

  3. Μόνο ο Πετρίτσης είναι όπως πρέπει για μένα. Και 4:51 άκου κάτι: Πολύ εύστοχο πραγματικά το σχόλιό σου αλλά ξεχνάς κάτι: αν δεν σηκώνει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος το τηλέφωνό του τώρα, τι θα γίνει αν βγεί δήμαρχος; Απλά θέτω ένα ερώτημα. Αν θες μου απαντάς…

  4. Συμφωνώ με τον 6:04. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι ο Πετρίτσης. Μόνιμα κολλημένο το κινητό στο αυτί το έχει ο Γιώργαρος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε πάρει αυτός, αν κάποια στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι ο μόνος που δεν έχει καβαλήσει ακόμα το καλάμι!!!

  5. Ανευθυνο=υπευθυνοι του LOUTRAKIBLOG δεν έχετε τίποτα άλλο δημιουργικό και σωστό να αναρτήσετε και ασχολήστε με τα κινητά..Σοβαρευτείτε γιατί θα σας φτύνουν εν χορώ σε λίγο καιρό…Ο τόπος έχει θέματα και εσείς τα αγνοείτε ή τα υποκρύπτεται για τους δικούς σας άγνώστους λόγους…………Θα αποκαλυφθείτε προσεχώς …….

  6. Για πες μας και εσύ ανώνυμε 10:30 τι μπορούμε να βάλουμε; Και εξήγησέ μας γιατί θα μας φτύνουν εν χορώ… Περιμένοντας τις τοποθετήσεις σου…
    Εκ του loutrakiblog

  7. Ανώνυμος 4:51

    Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας.Αν κάποιος δεν απαντάει στο κινητό δεν σημαίνει οτι ως δήμαρχος θα είναι κρυμμένος. Άλλωστε και ο γκιώνης απαντούσε πάντα στο τηλέφωνο και όποτε τον δείς στο δρόμο κάνει χαρούλες αλλά ΠΑΝΤΑ σε έχει γραμμένο.
    Σε ότι αφορά το Πετρίτση να σας πώ ότι έγραψα στο δικό blog και ειδικά στο κομμάτι για το ΓΠΣ ένα σχόλιο που τον ρωτούσα γιατί δεν είπε τη γνώμη του ,για τα 10 και βάλε χρόνια για οικοδ. άδειες,ΜΕΣΑ στο δημοτικό συμβούλιο και τα λέει μετά και ανώδυνα αφού τα γράφει μόνος του χωρίς αντίλογο;; Μάλιστα του έγραψα την γνώμη μου ότι δεν το έκανε για δύο λόγους:
    1) Για να μην εκθέση τον συνεργάτη του Μαυρογόματο και
    2) Για να μην συμφωνήσει με τον Παύλου που είναι ο ΜΟΝΟΣ που τα είπε καθαρά.
    Η στάση του δημοκράτη κ. Πετρίτση είναι όχι μόνο δεν απάντησε αλλά ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ.
    Άρα δεν έχει να κάνει με το αν απαντάει στο τηλέφωνο αλλά με το αν έχει κάτι σοβαρό να πεί και μάλιστα ανοιχτά όχι να κρύβεται. Εγώ έτσι έχω μάθει να κρίνω τους ανθρώπους από το τι κάνουν όχι τι λένε.

    Ανώνυμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog