Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σήμερα και αύριο το Πανηγύρι

- Advertisement -

Τα γιορτινά του, όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, έχει φορέσει το Λουτράκι και είναι έτοιμο σήμερα και αύριο να δεχτεί πολλούς επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Σε λίγη ώρα (στις 19.00) θα πραγματοποιηθεί ο μέγας εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορινθου Διονυσίου.
Ύστερα, ο σεβασμιότατος θα ξεκινήσει λιτανεία της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας από το ναό και θα περάσει από πολλά σημεία της πόλης ενώ στην κεντρική πλατεία Λουτρακίου ο Κορίνθιος Ποιμενάρχης θα εκφωνήσει λόγο.
Αύριο Τετάρτη,θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στην οποία ο Μητροπολίτης Διονύσιος θα χειροτονήσει τον διάκονο κ.Ιωάννη Καρπερό.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    Ο Διονυσιος ειναι Μητροπολιτης Κορινθου, οχι Κορινθιας. Κορινθιας καλουνται οι σχισματικοι παλαιοημερολογιτες, κοινως οι παρεισακτοι και οχι ο κανονικος – συνταγματικως κατοχυρωμενος αρχιερεας της Μητροπολεως μας. Ο τιτλος του ειναι Κορινθου, Σικυωνος, Ζεμενου, Ταρσου και Πολυφεγγους.

  2. Επειδή πολλά λέγονται αλλά πολλά ΔΕν γίνονται αυτό το πανυγήρι θα είναι διαφανές απο την οικονομική πλευρά;.Εννοώ θα βγεί η εκκλησιαστική επιτροπή να πεί ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕ και μετά που θα πάνε αυτά τα χιλιάδες ευρώ;;
    Καλό θα ήταν για να ανεβαίνει στη συνέιδησή μας η εκκλησία να γίνονται ανοιχτά αυτά τα πράγματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog