Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η φοροδιαφυγή στο Λουτράκι…

- Advertisement -

Διαβάστε τη δήλωση του διοικητή του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρη, στο Newsbeast. Είναι σαφής και έχει πολλούς αποδέκτες, ακόμη και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

«Κανένας δεν μας είχε ενημερώσει ποτέ για την κατάσταση που επικρατεί στο Λουτράκι αλλά τώρα θα ερευνήσουμε την υπόθεση» απαντά ο κ. Καπελέρης στις καταγγελίες αναγνωστών που αφορούν το παζάρι που γίνεται το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου με αφορμή τον εορτασμό της Πολιούχου της περιοχής, Παναγίας Γιάτρισσας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες, τις δύο αυτές ημέρες στο Λουτράκι περισσότεροι από 300 πάγκοι μικροπωλητών στήνονται και όλοι πουλάνε τα προϊόντα τους (από ρούχα μέχρι οικιακό εξοπλισμό) χωρίς να έχουν ταμειακές μηχανές. Πράγμα που σημαίνει ότι φοροδιαφεύγουν οι συγκεκριμένοι πωλητές και κανείς δεν ασχολείται με το θέμα. Μάλιστα, καταγγέλλοντες αναφέρουν ότι όλο αυτό στήνεται με την ανοχή και την υποστήριξη των τοπικών φορέων.

«Δεν γνωρίζαμε το θέμα. Αλλά τώρα σας εγγυώμαι ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι», λέει, κλείνοντας ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέχρι και η κουτσή Μαρία έχει βγάλει πάγκο και πουλάει γουρουνόπουλο(κατεψυγμένο) και μπύρες.Με όλα αυτά τα λαμόγια θα ασχοληθεί ποτέ κανένας σοβαρά σε αυτήν την πόλη;Δεν μιλάμε για κιλότες και κατσαρόλες αλλά για ένα θέμα δημόσιας υγιεινής που θα έπρεπε να ενδιαφέρει πραγματικά τις αρχές γιατί κατά την γνώμη μου εκεί κρύβεται το πραγματικό πρόβλημα που έχουμε κάθε χρόνο στο πανηγύρι.

  2. Γιατί ρε ανώνυμε 6:13 οι υπόλοιποι είμαστε μακάκες που πληρώνουμε φόρους ή ανήκεις και εσύ στην συμπαθέστατη συνομοταξία των φορολαμογίων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog