Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μήνυμα αναγνώστη για τα χοιρινά του πανηγυριού στο Λουτράκι

- Advertisement -

Μέχρι και η κουτσή Μαρία έχει βγάλει πάγκο και πουλάει..
..γουρουνόπουλο(κατεψυγμένο) και μπύρες.Με όλα αυτά τα λαμόγια θα ασχοληθεί ποτέ κανένας σοβαρά σε αυτήν την πόλη;Δεν μιλάμε για κιλότες και κατσαρόλες αλλά για ένα θέμα δημόσιας υγιεινής που θα έπρεπε να ενδιαφέρει πραγματικά τις αρχές γιατί κατά την γνώμη μου εκεί κρύβεται το πραγματικό πρόβλημα που έχουμε κάθε χρόνο στο πανηγύρι.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήστε το κόσμο να δουλέψει!!!!έχουμε πιο σοβαρά πράγματα που μας ενοχλούν και δεν μιλάει κανείς!!!γιατί όλοι η πόλη-δήμος πέφτει στην ανυποληψία!!!είμαστε μεμψιμοιροι και αυτή η πόλη μας ταιριάζει γάντι!!!όλα καταγγελίες χωρίς όνομα γιατί ως γνωστών μας ενδιαφέρει μόνο η αυλή του γείτονα και όχι η δική μας!!!!

  2. Πραγματικά τα πάντα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο.Πρώτα από το επίσημο κράτος και κατά δεύτερον από τις τοπικές κοινωνίες.Φίλε δεν νομίζω να χρησιμοποιείται κατεψυγμένο χοιρινό γιατί η τιμή του είναι συμφέρουσα όταν πρόκειται για μεγάλες ποσότητες.Αλλού είναι το πρόβλημα.Εγώ πάντως αγόρασα περί τα 5 κιλά από κανονικό μαγαζί που έχει πάγκο απ΄ έξω και απόδειξη δεν έκοβε σε κανένα.Μιλάμε για λογαριασμούς άνω των 20 ευρώ τη φορά.Ακόμα το πλέον ανησυχητικό είναι η υγειινή προφύλαξη τόσων μεγάλων ποσοτήτων ψημένων κρεάτων από τις μεγάλες μύγες και ιδίως κατά τη διάρκεια της ημέρας και δυστυχώς τρώνε μικρά παιδιά που τρελένονται για χοιρινό.Δεν πειράζει,φέτος πέσαμε σε ανασχηματισμό χρονιάρες μέρες και η πολιτεία κοιμάται.Ας ελπίσουμε του χρόνου θα διορθωθεί κάτι έστω στο ελάχιστο.

  3. οποιος εχει μαγαζι στο ελλαντα ειναι μαλακας ενω εμεις η ξενυ τα κλεβουμε το βραντι απο σπητυα σας και σας τα ξαναπουλαμε ουτε εφορηα ουτε τεβε κατσε μαλακος ελληνος κ δουλεψε για το κρατοσ κ το ντεη κ ο φπα και στο τελος θα κλισετε κ θα πατε φυλακι ενο εμης θα κανουμε οτι γουσταρουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog