Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιστολή διαμαρτυρίας του Κ. Μαλανδρένη στον διοικητή του ΙΚΑ

- Advertisement -

Επιστολή στον διοικητή του ΙΚΑ στην Αθήνα Ροβέρτο Σπυρόπουλο, έστειλε ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Κορίνθου Κ. Μαλανδρένης και τα μέλη της διοίκησης, για την ταλαιπωρία που επικρατεί μεταξύ των ασφαλισμένων του Ιδρύματος και ειδικά άτομα μεγάλης ηλικίας για να πάρουν σειρά για μια ιατρική εξέταση.

Συγκεκριμένα στην επιστολή προς τον διοικητή του ΙΚΑ, αναφέρονται τα εξής: «Κύριε Διοικητά, Σας μεταφέρουμε την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση των εργαζομένων και συνταξιούχων της περιοχής μας γιατί καθημερινά ταλαιπωρούνται στις ουρές, ασθενείς και άτομα μεγάλης ηλικίας για να μπορέσουν να πάρουν σειρά για μια ιατρική εξέταση.

Ο μεγάλος αριθμός εργαζομένων και συνταξιούχων που εξυπηρετεί η Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας του ΙΚΑ Κορίνθου (60.000 άτομα περίπου) δημιουργεί την ανάγκη να επανεξεταστούν οι προβλεπόμενες οργανικές θέσεις με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και να καλυφθούν άμεσα με νέες ειδικότητες και περισσότερους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, στη Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας του ΙΚΑ Κορίνθου, το Ακτινολογικό, Μικροβιολογικό και Οφθαλμολογικό δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης ιατρών με αποτελέσματα την οικονομική ζημιά του ΙΚΑ (αφού προωθούνται σε ιδιώτες) αλλά και την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.

Η λειτουργία των τηλεφωνικών ραντεβού (184) πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα για να βελτιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και να σταματήσει επιτέλους να υποβαθμίζετε η ποιότητα ζωής εργαζομένων και συνταξιούχων. Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για τα προβλήματα των εργαζομένων και συνταξιούχων της περιοχής μας, σας ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, αφού κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα οξύνεται ακόμη περισσότερο».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog