Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο πρωταγωνιστής του Twilight είναι πραγματικός συγγενής του Κόμη Δράκουλα

- Advertisement -

Μία  είδηση έρχεται να ταράξει τα νερά και να σχετίσει τον αγαπημένο μας Robert Pattinson με τον Κόμη Δράκουλα.
Η ιστοσελίδα www.ancestry.com, αποκαλύπτει πως σύμφωνα με έρευνες που έκαναν επί ένα 6μηνο, ο Robert Pattinson σχετίζεται γενεαλογικά με τον Βλαντ Δράκουλα τον 3ο.

  Πρόκειται για τον σκληρό και απάνθρωπο ηγεμόνα του 15ου αιώνα που ενέπνευσε τον Bram Stoker, για να γράψει το πασίγνωστο έργο του, με τίτλο ‘Κόμης Δράκουλας’ το 1897. Και αν όλα αυτά ισχύουν τότε, ο Robert Pattinson είναι μακρινός μεν, αλλά εξ’αίματος ξάδερφος των γιων της αδικοχαμένης Νταϊάνας, του William και του Harry και στις φλέβες του κυλάει επομένως, και αίμα βασιλικό.

  «Η αποκρυπτογράφηση του μακρινού παρελθόντος του Robert Pattinson, ήταν μία από τις πιο δύσκολες έρευνες που έχουμε κάνει», δήλωσε ο γενεαλόγος της ιστοσελίδας. «Ωστόσο το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και τώρα θέλουμε να πάμε ακόμα πιο πίσω για να μάθουμε κι άλλα πράγματα για τη ζωή αυτού του τόσο ταλαντούχου κινηματογραφικού βαμπίρ», συμπλήρωσε.

  «Όπως καταλαβαίνετε τίποτα δεν είναι τυχαίο, ο Pattinson, έχει βασιλικό αίμα στις φλέβες του και όχι μόνο. Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω πρώτα τη συγγένεια με την βρετανική βασιλική οικογένεια ή τον Κόμη Δράκουλα», ανέφερε.

Πηγή: entertainment.gr.msn.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog