Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στο tro-ma-ktiko με τίτλο: Ντροπή και Αίσχος στο Λουτράκι. Την Τρίτη 7-9 στο Λουτράκι έγινε πανηγύρι για την Παναγία την Γιάτρισσα. Πήγα και εγώ να προσκυνήσω , είχε πάρα πολύ κόσμο περίμενες το λιγότερο μία ώρα στην ουρά…

είχε σεκιούριτι οι οποίοι ρύθμιζαν το πώς θα μπει ο κόσμος στην εκκλησία για να μην υπάρχει συμφόρηση. Ως εδώ όλα καλά, ξέρεις ότι γίνεται χαμός θα κάνεις υπομονή και θα προσκυνήσεις.
Μετά από μία ώρα παραμονής στην ουρά μαζί με παππούδες , γιαγιάδες, άρρωστους ανθρώπους (όσο να ναι μία ώρα στην ουρά γνωριστήκαμε οι γύρω -γύρω), έρχεται η σειρά μου να μπω να προσκυνήσω!!!!Ξαφνικά ενημερώνουν την κοπέλα που δούλευε στην εταιρεία σεκιούριτι να μην επιτρέψει να περάσει κανείς μέχρι νεοτέρας!!!!

Περιμένουμε μήπως έγινε κάτι, τίποτα πέρασαν 10 λεπτά ,ρωτάω γιατί σταμάτησε το προσκύνημα και δεν μπαίνουμε στην εκκλησία…………… και τι απάντηση παίρνω???

Περιμένουμε να έρθουν οι «επίσημοι» να προσκυνήσουν και μετά θα μπείτε!!!!

Περιμέναμε μισή ώρα να έρθουν οι κάφροι, ήρθαν κουστουμαρισμένοι ,οι κυρίες με τις τουαλέτες σαν λατέρνες, καμαρωτοί ,περιμέναμε να χαιρετήσουν όλο τον κόσμο (έρχονται και εκλογές !!!!) να προσκυνήσουν και μετά να μπούνε τα κορόιδα που περίμεναν με υπομονή και καρτερικότητα να προσκυνήσουν.

Αυτός είναι ο σοσιαλισμός σας κύριοι τοπικοί άρχοντες κύριε νομάρχα της περιοχής εκεί?

Τους ηλικιωμένους που είχαν στηθεί μία ώρα στην ουρά τους σκεφτήκατε? Να περιμένατε και εσείς στην ουρά με τις» κυρίες σας».

Ακόμη και στην εκκλησία περίμενε ο κοσμάκης τους καρεκλοκένταυρος , τα καθίκια όλα, σας έχουμε σιχαθεί όλους και όλες. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει είναι θέμα χρόνου να γίνει κοινωνική εξέγερση και να μην ξέρετε που να κρυφτείτε.

Εμείς σας πληρώνουμε από τον δήμαρχο μέχρι τον νομάρχη.

Σας σιχαθήκαμε, δεν ξέρω αν ευθύνεται η εκκλησία ή ο δήμος που έγινε όλο αυτό και από πού έπαιρναν οδηγίες οι υπάλληλοι της σεκιούριτι.

Ένα έχω να πω αίσχος και ντροπή!!!!!!

λαός σας ήθελε ταπεινούς και δεν είστε γι αυτό σας ταπεινώνει και θα σας απαξιώσει από δω και πέρα!!!!