Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποιός είναι η πέτρα του σκανδάλου στην Εθνική;

- Advertisement -

Ο Γκέκας, όπως και άλλοι διεθνείς ποδοσφαιριστές δείχνουν προβληματισμένοι από την συμπεριφορά του…
… Κώστα Κατσουράνη, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιούν το όνομα του. Αναμένεται η τοποθέτηση της ΕΠΟ, στελέχη της οποίας γνωρίζουν το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπεριφορά του Κώστα Κατσουράνη είναι η αιτία που υπάρχει δυσφορία στις τάξεις των διεθνών. Ο Φάνης Γκέκας ανακοίνωσε την απόφαση του να μην ξαναφορέσει την φανέλα με το εθνόσημο, χωρίς ωστόσο να μιλάει για τις αιτίες που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση. Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αρκέστηκε να πει πως οι αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα σε αυριανή συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra”.

Λίγο καιρό πριν είχαν αποχωρήσει ο Γιάννης Αμανατίδης και ο Σωτήρης Κυργιάκος. Με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ o Κώστας Κατσουράνης είχε έντονο φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τη Νιγηρία στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Επόμενος υποψήφιος να αποχωρήσει από την Εθνική είναι ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Αλέξης Τζόρβας με τον οποίο υπάρχει θέμα από πέρυσι. Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχε δημιουργηθεί θέμα στην Παιανία αλλά για να μην προκληθεί αναστάτωση στην ομάδα που βρισκόταν μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν διέρρευσε τίποτα. Έκτοτε το γυαλί στις σχέσεις των δύο ανδρών, έσπασε.

Συμπεριφορές τέτοιου τύπου υπήρξαν και στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής στην Κροατία, με τη δράση να φέρνει αντίδραση από το μέρος ορισμένων παικτών και τον Κατσουράνη να… απαντάει με απαξιωτικές χειρονομίες.

Όπως απαξιωτικοί ήταν οι χαρακτηρισμοί προς τον φίλαθλο, που του ζήτησε να αποχωρήσει από την Εθνική, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής στο Καραϊσκάκη με την Γεωργία. Ο Κατσουράνης σταμάτησε τις δηλώσεις που έκανε εκείνη τη στιγμή και καταφέρθηκε εναντίον του.

Το θέμα πλέον που προκύπτει είναι σοβαρό, όχι μόνο λόγω της συμπεριφοράς του παίκτη αλλά και για το γεγονός ότι το συντηρεί και ο Σάντος.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν στην ελληνική ομοσπονδία και τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσημη τοποθέτηση.

Πηγή: Newsit

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. σιγα μωρε με το κολοπαιδο, τωρα που δεν εχει πια κινητρα αρχισε τις παπαριες, ολο λαθος πασες και λαθη ειναι ο αλητης… και υπαρχουν και καποιοι που τον παιρνουν στα σοβαρα και τον προστατευουν… η ελληνικη επαρση σε ολο το μεγαλειο της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog