Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Γκέκας από την Εθνική – Ετοιμάζονται άλλες 2 αποχωρήσεις

- Advertisement -

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα ανακοίνωσε-όπως αναμενόταν-ο Φάνης Γκέκας. Ο Λαρισαίος επιθετικός δεν ρίχνει φως στους λόγους της αιφνιδιαστικής απόφασής του, παρά μόνο κάνει λόγο για ειδικές συνθήκες.

«Μετά από μεγάλη σκέψη αποφάσισα να σταματήσω από την εθνική ομάδα, εξ αιτίας κάποιων ειδικών συνθηκών, που έχουν δημιουργηθεί μέσα σε αυτή και για τις οποίες έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα και στους συμπαίκτες μου και να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα», αναφέρει ο 30χρονος άσος στο blog του στην ιστοσελίδα in.gr.

Ο ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε ιδιωτικές συζητήσεις «φωτογράφιζε» ως υπαίτιο για την απόφασή του συγκεκριμένο συμπαίκτη του. Επίσης, αναμένεται σύντομα να φανεί αν τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ενώ οργιάζουν οι φήμες πως κοντά στην απόφαση να πει «αντίο» στην Εθνική είναι και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Πλέον η Εθνική ομάδα μετρά ήδη τρεις σίγουρες οικειοθελείς αποχωρήσεις (που είναι πολύ πιθανό να γίνουν πέντε) στη μετα-Ρεχάγκελ εποχή, καθώς πριν από τον Φάνη Γκέκα είχαν προηγηθεί ο Γιάννης Αμανατίδης και ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Πηγή: sport-fm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog